25agustos Göğüslerin arasında önce kaşıntı kızarıklık şimdi de kabarık kabarık oldu hala çok kaşınıyor öldürüyor beni ama dokunamıyorum. Mantar egzama pişik nedir bu ne yapabilirim
Ankara-06 25agustos benimde aynı oldu birde gögüs küçültme ameliyatı olmuştum dikişlerim eski olmasına rağmen gerildi gogus aralarım Kasıntı sonra isilik gibi oldu aklıma geldikçe suyla sildim ardına sudokrem sürdüm ama her defasında tazeledim
Mutire Yanlış yerde cevap ariyorsun.. doktora görün mutlaka ne olduğunu hiç kimse görmedi ve görse de doktorlar bilir yani
Mutire 25agustos canım Allah korusun mantar gibi birşeyde ürer falan diye dedim Allah yardımcın olsun
25agustos Mucizem00 büyük ihtimalle o yüzden oldu bende kaşıdım kolonya falan döktüm. Nasıl geçecek bilmiyorum
Minikuzum Ankara-06 merhaba cnm göğüs küçültme ameliyatını nerde ve ne kadar ucretle oldun sorabilirmiyim
Minikuzum 25agustos bnmde gebeliğimin 4 5 ayinda nasil yara ve kaşıntı oluyodu acisindan napicami şaşıriyodum sık sık dus al o yara yeri kasimamaya calis pudrala ve biraz yakasi acik kiyafet giyki hava alsin duzelir insallah bnm simdi duzeldi cok sukur
25agustos Mutire o yüzden yazdım canım zaten basit birşeyse yaşayan varsa korkmama gerek olmasıb diye
Ankara-06 Minikuzum Ankara’da başar kayaya olmuştum bundan 8sene önce fiyat olarak suan nasıl hiç bilgim yok maalesef
Nurdem33 25agustos isilik olabilirmi acaba şayet öyle ise Arko sür geçirir ama önce Dr görün sonra kullan alerjik reaksiyon da olabilir mutlak Dr görün