Tazeanne0134 Mavilianne https://instagram.com/minigimi_beklerken?igshid=16idceqdqz3tc Bi sor istersen kuzum
Tugba12345 Mavilianne nuk marka alicaktm yeni doğana cok tavsiye etmiyorz dedi calisan bayan phlips avent aldk bizde bebeklrr cok emzik seciyolarms en cok bu emzigi aliyolarms diye duydm tekrar tekrar almaylm dye phlips aldk
yagmurkiz Mavilianne biberon yeni doğan için çok hızlı 7.ayda anca yetişiyor kızım ama emzikleri çok başarılı 👍🏻
Tazeanne0134 Valla benim takip ettiğim bi arkadaş almıştı ve memnun o arkadaşın insta likini atayım ona sor istersen
Mavilianne Tazeanne0134 canım memnunsa eğer rica etsem sorma imkanın var mı ucu göğüs ucuyla uyumlumuymuş
Tazeanne0134 Mavilianne senin instagramın yok mu sorayım da senin kendin sorman daha iyi çünkü sen daha iyi konuşursun 🥰
Mavilianne Tazeanne0134 kişisel hesap diye sormak istemedim canım arkadasınsa diye yanlış anladıysam sorayım 🥰
Symdenz Bende nuk marka emzik aldım bebek daha kolay kavrıyomuş öyle dedi kullanan arkadaşlarım henüz bizde kullanamadık az kaldı inşallah:)
Tazeanne0134 Mavilianne yok kuzum ne yanlışı zaten o da bu sayfayı hamileyken açtı hamile ve bebeğe dair şeylere faydası olur diye
ipek353535 Merhaba hanımlar :) ben Almanya doğma büyümeyim şahsen ben bu nuk markası ile büyüdüm . Tabiki oğluşuma nuk seti aldım :) kesinlikle tavsiye ediyorum ortodontik özellikli Almanya zaten diş sağlığı ile dünya da 1 numara ..
Mavilianne ipek353535 merhaba 🥰 Aldım seti biraz tereddüt ettim emzikten ama siz yazınca rahatladım teşekkür ederim 👼🏻🌸
ipek353535 Mavilianne rica ederim ne demek :) Türkiye’de bir furya var avent vs markalar gibi ama maalesef kimse araştırmıyor yada çok fazla bilinmiyor bu marka .
Mavilianne Tugba12345 önce bende onu alacaktım. Göğüs ucu uyumlu olduğu içi nuku deneyeceğim 🥰 Eğer olmazsa doğunca alırım artık
Mavilianne ipek353535 Aventi baya araştırdım emzik avent biberon nuk alacaktım ama sete de denk gelince iyi oldu 😌