Hiratrkd Kızlar bugun son gunumdu muayneye gttım nat de baslarda sancım cıktı snralarda toparladı bsey yok bebegın suyu falan herseyı ıyı kanala da ınmemıs o yuzden alttan bakmadı doktor bı hafta daha zaman verdı kendı sancım gelmezse onumuzdekı salı sunıyle dogurtcakmıs ama 2 gunde bır nat ye gırceksın dedı bende boyle bı hafta beklemelı mıyım yoksa baska doktora da danısıyım mı bılemedım benm gbı bekleyen var mı ?
Gkayra Hiratrkd benimde durumum aynı 40+1 deyiz.devlete gidiyorum ben Çarşamba cuma kontrola gel cuma olmazsa suni sancı doğumu başlatalım dedi.acilma olmaz diye korkuyorum bende ,insallah sıkıntı yasamayiz....
Annecik03 Hiratrkd bekle bekle bende 2 gun arayla nstye baglandim hep kendi gelmeseydi suni olacakti, ama 41+5de kendi geldi. 1 ay bide 1 cm aciklikla dolastim
Hiratrkd Gkayra ınsallah ıste ben de beklemekten korkuyorum acıkcası hanı bsey olur dıye doktorum da dedı kı saglık bakanlıgı 40 haftadan snra 1 hafta daha yanı 41 ı de bekleyebılır demıs ama daha fazlasına ızın vermıyolar
Gkayra Hiratrkd sıkıntı olmasın diye gün aşırı çağırıyorlar ,doktor da öyle dedi ,sıkıntı olmazsa sancı da olmazsa cuma günü suni ile başlatalım dedi. Benim korkum.da açılma olmaz sonu sezeryan olursa diye...devlete mi gidiyosunuz sizde???
Hiratrkd Gkayra yok ben ozele gdıyorm beylıkduzunde cnm benı de carsamba ve cuma cagrdı nst ıcın salı gunu de dogum dedı bklıyorum ınsallah kendı sancım gelır hepımız ıcın oyle olur ınsallah 🙏