Aysedgrlikrkmz Memnun musunuz burda bi kaç kişide okumuştum iyi şeyler deniliyor ama merak ettim nasıl iletişimi yakınlığı konuşma tarzı vs
BirVeraAnnesi35 Aysedgrlikrkmz canım merhaba buradan buldum seni egepolde bülent beye sorarım demiştim geçen gün hatırlarsan bugün randevum vardı çıkarken aklıma geldi 30 haftalık bir tanıdığım var siz o haftada birini kabul ediyor musunuz dedim tabi ederim dedi bilgin olsun 😊
oslemyasar Aysedgrlikrkmz arzucugum kalp ben😁😀 ben çok severim doktorumu. Çok ilgili güler yuzludur. Kesinlikle tavsiye ederim. Asistanı desen oda aynı yani oraya gittiğin zaman gerilmiyorsun arkadaşının yanına gitmiş gibi hissediyorsun
Marayy Aysedgrlikrkmz bende gittim hamile kalmak icin bir kaç tedavi uyguladı çok memnundum ama kalamadım hamile bıraktım
Selenay35 Aysedgrlikrkmz bence baya sıcakkanlı. Hem kendisi hem de sekreteri. Her soruya cevap alabiliyorum. Ben sormadan da gerekli açıklamaları yapıyor. Internetten yorumları okuyup gitmistim bende hic pisman olmadım.
Aysedgrlikrkmz Selenay35 internette güzel şeyler yazıyor bakalım bende Cuma gidecem inşaallah pişman olmam 😊
Aysedgrlikrkmz BirVeraAnnesi35 ay sağol kuzum çok teşekkür ederim bu Cuma arzu hanıma gidecem karataşa bi bakayım olmazsa Bülent beye geçerim 🥰 çok sağol 🙏🏼
oslemyasar Aysedgrlikrkmz bırakır merak etme. Gördüğüm kadarıyla bütün hastaları ile ilgilenen hem psikolojik hem de bebek açısından destek olan bir doktor
Aysedgrlikrkmz oslemyasar çok sevindim ya Doğum ücreti sezeryan 2900 dediler doğru dimi siz konuştunuz mu hiç ücretleri
oslemyasar Aysedgrlikrkmz sezeryan 2900 normal dogum 3100. Kuaför ve 3 poz foto dahil buna bide oda süslemesi dediler ama öyle süsleme dediklerine bakma yalandan bişey. Hastane temiz pak. Buda önemli sonuçta