Olivkie Kozyatağı Central hospital ücretleri, imkanları, doktorları ve memnuniyetiniz ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım..
Meinwunder Olivkie ben gidiyorum canım. 145 tl ödüyorum muayene başı. Ama memnunum. Cengizhan kolataya gidiyorum. Bebeğim sürekli sıkışıyor ve göstermiyor kendini. Sakinlikle dışarı alıyor. Ve çocuk iyi bi pozisyona gelene kadar bekliyor.
esra1907 Olivkie ben Fatmanur hanıma gidiyorum canım çok iyi bir doktor kendisinden çok memnunum 🤗 hastane de eh işte
Olivkie Meinwunder ben de gidiyorum aynı doktora canım. Peki kac haftalıksın? Nasıl bir dogum planlıyorsun biz hastaneyle henüz dogum konusunu gorusmedik ben 27.haftamdayım
Meinwunder Olivkie 19 haftalığım ben. Ben ilk başta doktora başlamadan doğum ücretlerini almıştım. 3300 normal doğum. Epiduralli +700 diye biliyorum. Tabi ben doğurana kadar zam gelir belki bilmiyorum. Normal istiyorum. Buna engel bi durum şimdilik yok ama henüz erken doğumu konuşmak için, bende yani en azından.
Meinwunder Olivkie bu arada bi ablamız onda doğum yaptı. İki üç yıl oluyor. Onun bütün akrabaları onda doğum yapmış. Çok memnundu. Onun cesaretiyle gittim bende cengizhan beye. Sen memnun musun?
Meinwunder Olivkie bu arada özel sağlık sigortanız var mı? Yani bende sadece sgk var ama tamamlayıcı alsam şeker yüklemesinde veya diğer tahlillerde işe yarar mı diye düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı?
Olivkie Meinwunder benim arkadasım iki dogumunu normal sekılde onunla yaptı cok memnundu. Allianz sigortam var. Ben hiç bir tahlilime vs ödeme yapmadım tavsiye ederim canım. Muhtemelen dogumda da extraödeme yapmayız cunku 8000₺ dogum paketım
Meinwunder Olivkie zaten doğum paketin yüksekmiş. Ödemezsin. Benimde masraflarım o kadarı bulur herhalde toplamda.
Meinwunder esra1907 asıl hastane donanımlı. Çok tecrübeli kadrosu. Yoğun bakımı vs. Çok çocuk doğuyor bide, rutinleşmişler 😁