Cankusssssss Marinnn canim ben imstagram dan bebekonfor beşikten aldım cok memnunum hatta bebe çantası da hediye geldi bir arastir istersen
Asafeymeninannesi Marinnn mrb 🖐️ Sepet beşik fiyatları uçuk gibi Happykidste 2.el satım oluyor. Az kullanılmış ve temiz ürünler. Uygulamayı indirip bakının derim
Berivanbalaban Canım İnstagram da guvenılır bı sayfa var momytürkiye besik tam 10 yasına kadar kullanılabılıyo fiyat 2350 tüm tekstil ürünleri ile bence gayet uygun 10 yasına kadar kullanacak sonuçta
Marinnn Berivanbalaban canim oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim. Ben zaten odasina buyuk bi besik alacagim sepet besigi yatak odasina koymak icin istiyorum yani kucuk olmasi lazim
Berivanbalaban Marinnn canım bu soyledıgım besık zaten kuçuk ek parcalarıyla buyuyo atabılsem atacam yenı dogan halı galan kucuk sonra sen buyutuyosun bide yenıdogan halınıde sadece alabılıyosun
Nilya Marinnn evet kesinlikle daha kullanışlı. Bür bakın inceleyin isterseniz. Bende sepet beşik var keşke anne yanı alaaymışım dedim