Gizem1118 Kızlar bebeği çok nadir tekme atan var mı ??? Not: Bebek haftasıyla uyumlu herşeyi sağlıklı . Ama sanırım uykucu 🙄🙄
Twin_mother2 Gizem1118 aramıza hoşgeldin, 😂 27+4 üm tekme diyeceğim bişey net olmadı hareket ediyo ama sürekli değil sert bi şekilde değil
Minikanneadayi Aynı ben benimkide uykucu sanırım tekme atmaz sadece bir yerlerini dayar ya da döner 😅😅😅
sevdicek Gizem1118 yani ilk hissettiginiz andan beri böyleyse bi sorun yok kendi mizacı öyledir sakin olabilir vs ama bu zamana kadar atıp şimdi atmamaya başladiysa yani rutin şeylerin dışında farklı bi şey varsa o zaman sorun arayabilirsin 😊
Beyzakyhn Ben ilk 36 haftalik hamileyim inanirmisiniz hic tekme hissetmedim sadece cok fazla biyerlerini dayiyor karnima tekme nasil bisey hic hissetmedim ama su son 1 haftadir cok kipirdiyor merak etmeyin her bebek tekmelemek zorunda degil
Semooshh Gizem1118 inşallah Hissederim benim, bebişte uykucu gibi her görmeye gittiğimde Bi, taraflarını dönüyor hareket etmiyor pek
Semooshh Gizem1118 doğduklarında da böyle olucak lar mı acaba 😂😂 ozaman bizi uyutmicaklar mızmızzzlarrr 😊💕💕