Mukaddes45 Mrb arkadaşlar bugün 17 haftalık olduk 3 haftadır gidiyorum cinsiyetini öğrenemedim 🙈 hep yüzüstü ve bacak arası tamamen kapalı var mı böyle durum yaşayan👼🏻
Beyzanurlina Mukaddes45 bende ögrenemiyom gidiyoz doktora ama net bısey göremiyomu anlamıyom erken ögrenenler ne kadan şanslı🤣 carsamba gunu gtcem doktora artık aksama kadar beklerım bak dicem yane
YaseminSerhat Mukaddes45 bizimki de hep kapalıydı göstermezse kızdır dediler kendimizi kız diye alıştırdık ancak 21. Haftada ayrıntılı ultrasonda öğrenebildik canım ve erkekmiş ☺️ Bazen erkeklerde göstermeyebiliyor
Deletedmom3342 Mukaddes45 geç değil aslonda daha geç öğrenenller var. Benimde 16 haftalık bacaklar kapalı
ilkbahar_23 Benim de erkek olmasına rağmen o haftalarda öğrendim canım geç değil aslında en net olduğu dönem
Kubradem Benimde 18+3 bundan önce 2 kez gittim kapanmış yüz üstü göstermiyor doktorum sen bunu kiz bil yüzde 90 kiz dedi ama bende hala bi şüphelerdeyim :) kendini gostermezse kiz derler hep:)
Tugce12 Ben de ogrenemedim kizlar gostermedi elinlede yuzunu kapatti bakalim yarin birdaha gidicez insallah gösterir
Efsoo Mukaddes45 24de oyrendim bende.renkli ayrintilida.her defa kiyafetlere bakiyordum nasil kiskaniyordumsa cinsiyet bilenleri😁bilemiyordum mavis mavis aliyim yoksa pembe😁hatta karnimi bile sevemoyordum kizmi erkekmi diye😁biler bilmez hemen aldim kiyafetleri.cok sukir herseyi hazir bende hazirim
Fidansvnccm Mukaddes45 benn 20 ye kadar her gittigimde bagdas kurmustu gostermiyordu oglum olucak rabbim nasip ederse 🤗