bebegimibekliyrm Arkadaşlar doktor bana birşey demedi ama eczacı aç karnına yazmış üstüne, ama bir arkadaşa doktor tok karnına demiş. Siz nasıl içiyorsunuz, ayrıca birde Vinalac vitamin içiyorum tok karnına
Buharaa bebegimibekliyrm gebelikte ac karnina ilac almiyoruz demişti doktorum bende ayni ilacı kullanıyorum sabah aksam tok karnina vinalac ta kullandim
bilisimci Ben ferrum kullanıyordum tok karnıma ama kan testimde Demir bayağı düşük çıktı. Doktorum ilacı değiştirelim dedi. Hemşire aç karnına iç dedi. Bir ay gyno ferroyu aç karnına yemekten 2 saat önce yada yemekten en az 2 saat sonra kullandım. Mümkün olduğunca beraberinde meyve yedim. Bir ayın sonunda tekrar kan testi yaptırdım. Demir’im yüksldi çok şükür. Yani aç karnınıza için
sevdicek bebegimibekliyrm ac karnına biraz yan etkisini gördüğüm için doktorum gece yatmadan hemen önce içmemi söyledi öyle içtikten beri bi şikayetim sıkıntım yok
cansuaydin bebegimibekliyrm canım ac karnına dedi bana özellikle. Ve üzerinden 1 saat geçmeden kahvaltı etme dedi kesinlikle
Kubuuu1 bebegimibekliyrm doktor yemekten sonra en az iki saat geçmiş olsun gece yatarken iç dedi. Çünkü mide bulantısı yapabiliyormus özellikle ilk trimester de
bebegimibekliyrm Asli1716 bana iki kutu verdi ama bilmiyorum 🤷🏻♀️ bir de günde iki tane içiyorum ben kilo yapar mı acaba
Ebrs bebegimibekliyrm ac karnina yemekten 1 saat önce canım. Eğer yemege yakin bi saatte ictiysen yemekte süt ve süt ürünlerinden tüketmemelisin
Cansudemirel bebegimibekliyrm aç karnına ya da yemeklerden 1 saat sonra. Ben öğlen içiyorum yemek yedikten sonra ama hemen değil. Doktorum öyle söylemişti. İlacı içip 1 saat geçmeden de süt peynir vs yeme demişti