Hicrankaradeniz Sağ bobrek ağrısıyla gittim idrar tahlilinde enfeksiyonun fazla olduğunu söyledi doktor ve bi antiboyotik yazdı ikinci günüm ilaçta bobregim hala çok agriyo yaşayan var mı neden hala etki etmedi urolojiye de sevk etmedi doktor
Sumeyraerva Hicrankaradeniz bol bol su icin demekki ddegerler cok degilki urolojiye gondermedi suyla atacaksin baska caresi yok ilk bi kacgun gecmiyo zaten agri
Mirayyy77 Hicrankaradeniz bende cuma günü ağrıyla gittim benim hem kan değerlerinimde hemde idrarm da enfeksiyon çıktı sancım vardı yanma batma eşliğinde birde ishaldim, doktorum hemen bana 3 tane serum taktırttı kendime geldim. Antibiyotik falan da vermedi bol su ic dedi serumla hemen toparlandım zaten şükür
Hicrankaradeniz Sumeyraerva inşallah ya suda içiyorum ama ilk kez bobrek agrisi çekiyorum ve dayanamiyorum gibi geliyo Çok sağolun cevapladığınız icin
Sumeyraerva Hicrankaradeniz bilirim canim yaa bende cektim gecen aylarda suyla atiyosun baska caresi yok kivranmistim ben agridan anlayabiliyorum seni 4 litreye yakin icmistim suyu ben. Gunde
Hicrankaradeniz Mirayyy77 bende serum yedim ama geri gene başladı ağrı😥 hamile olduğun için pek bisey yapamıyoruz dedi