zlemAtAcar Duygukahraman o Zaman son Zaman'lara doğru alışveriş yapman daha mantıklı Can'ım. 🤗 Ben Mevlüt için kıyafetimi bile aldım 😍
Yahyaaliannesi zlemAtAcar nereden aldım kıyafetini canım. Bende bursadayim ya halen karar veremedim bir turlu
Yahyaaliannesi zlemAtAcar bende anaokulunda çalışıyordum bıraktım artık çünkü herşey zorluyor akşam olunca yerinden kalkmak istemiyorum resmen az kaldı çünkü vücut ağırlaştı haliylr😳
Yahyaaliannesi zlemAtAcar sanci yi nasıl anlıyorsun canım. Nasıl bir his. Geçen bende şöyle oldu otursam oturamadım yatsam yatamadım. Karnım da adet ağrısı gbi hafif bir ağrı ve belimin iki yanından ağrı giriyor 1 2 saat öyleydi sonra kendiliğinden hareket ettikçe geçti. Bu şekilde mi oluyor sende de
zlemAtAcar Yahyaaliannesi aynen buna benzer birşey Can'ım . Kasıklarada ağrı vuruyor çok garip bir his. Sanki böyle içim çekiliyor gibi.
zlemAtAcar Yahyaaliannesi gaz Ağrı'sıyla çok karışıyor. Bir iki saat sürdüyse gaz ağrısıdır. Bu kısa sürüyor.
lutfiyearalik zlemAtAcar daha önce hpv den 7 kez ameliyat oldum. En son LEEP yapıldı ondan dolayı zaten rahim ağzı yetmezliği var şu an. Annem uzak oturuyor, kayunvalidem de hiç oralı değil resmen, temizlik yapamıyorum diyorum yapma nolmuş diyo. Kocam arada yapıyor ama bebekten önce detaylı iş yapılması lazım. Para da yok kadın tutamıyorum 😑
Pyemsespyemses111 Son 40 bu zamana kadar sabırsızlıktan dert yanarken dünden beri üzülüyorum beklemeye razıyım sen yeterki sağlıkla gel kızım diyorum. Kordon üstünde olan damarlardan biri eksikmiş olasan şey okudumki artık okumamamaya karar verdim sadece tevekkül ve dua dedim 🙏🏻
XyveAnnesi Ben 30+3cü haftamdayım,doğuma 68 günüm kaldı ama kasık ağrılarından ölüyorum,çok ağrıyor ve uzun sürüyor,sizde de böyle erkenden oluyor muydu?