Yaseminofficial Sanırım en erken öğrenen benim 😀 Bi sorum olacaktı benim sizlere,bu haftada kese görünür mü doktor kontrolü için cokmu erken ilk gebeligim.
Momhapy888 Yaseminofficial daha erken canım 6+6 da gordük biz😊 hagirli olsun sag salim al kucagina insallah
Haticemre21 Yaseminofficial canm bende 4+1 de falan hamilelgmi ogrendm 4+5 de gittim ama goremedik keseyi haftayagel goruruz dedi persembe gidicem tekrar suan 5+3 deyim
Defnemmm2301 Yaseminofficial canım aynıyız ben geçen hafta içi öğrendim ama şimdi gidecez kese oluşmamıştır o yüzden dicek 2 hafta sonra tekrar gel ben o yüzden şimdi gitmeyi düşünmüyorum bende 4+6 yım 😊😊
Deniz_ruzgar Yaseminofficial bende 4+2de alttan muyeneyle gördüm keseyi.kese olusumu icin normal 4 5 haftalarda görülüyor önemli olan bebeğin döllenmesi 8.haftadalarda kalp atışını duymustuk geç dollenme olmuştu bebegim.
Sevvaldal Yaseminofficial yok degilsiniz🙈😊 3+2 de ogrendim, tam 4 te keseyi gordum, 5+4 te kalp atisini duydum😊🙏🙏🙏🧿💙
ipekworld Sevvaldal bende suan 5+4 deyim Çarşamba doktor a gidicem Cuma günü kese görünmüştü Çarşamba 5+6 olcak kalp atışı duyulur mu acaba
Sirin96 2.5-3 haftalıkkken öğrendim ğlanlı bir gebelik olunca hemen kan verdim şuan 4. Haftanın içindeyim cumartesi günü doktora randevu aldım kese bakılacak inşallah
Lovelies Yaseminofficial bende 5 haftamda görmüştüm kesemi kan tahlilinde değerin iyise gözükür canım ahh gözümde canlandı bianda☺️😂