Busraclk Edaaa4255 saçmalamayın lütfen bu şekilde kim nerden bilebilir cinsiyetini. Daha genital organı oluşmamış bile.
Supermommy En fazla 10 haftalık bebek bu elı kolu bıle bellı degıl anlasılmaz erkenden ogrenmek ıstıyorsanız fetal dna genetık testı yaptırın
Syst33 Arkadaşlar neden abarttınız ki kız tahmin istemiş hissettiklerinizi bile söyleyebilirsiniz neden insanlar bu kadar birbirleriyle tartışmaya müsait anlamıyorum....
Syst33 Annesininaminesi https://hizliresim.com/qAPbQq ya benimde bebeğimin cinsiyeti doktor kesin net bşy söylemedi benzetti sadece acaba tahmin edebilir misiniz 14 haftalığım
Annesininaminesi Syst33 canım valla anlamam ben his ettim arkadaşın kini ama seninkinde sanki kız doğdu içime 🤷🏼♀️
Prensesgeliyor 11+3 e gore küçük duruyor canm benmki o haftada daha belrgindi ama bu 8 haftalk gbi druyor
Zulubik Edaaa4255 e yani ama o haftada cinsel organ bile oluşmuyor ki. Yeni çektirip onu koysaydınız. Ultrason resminden bakıp tahmin edenler 12. Haftada filan genelde bebegin bacak arasındaki çıkıntı yukarı doğru mu yoksa paralel mi ona bakıp söylüyorlar.