Başlık ilginç oldu ama yaşadığım bi durumu paylaşmak istiyorum.. 10+4 teyim 6.hafta itibarıyla bulantı ve kusmalarım başladı 3 haftada 3 kez acile kaldırıldım serumlar yedim toparladım sonra bi daha bi daha kendimden geçiyordum kustukça.. zencefilli b6 bitamini vermişti doktorum bi ara iyi geldi sonra yeniden kusmaya başladım her gün içmeme rağmen.. eşim işi sebebiyle sürekli yurt dışına çıkıyor ben de kötüyüm diye görümceme bıraktı giderken 5 gün olmayacaktı.. görümcemin de bebişi var daha 40ı çıkmadı ben o 5 gün boyunca sevdim kokladım ölü gibi gittiğim evde dirildim kendime geldim hiçbir koku rahatsız etmez oldu kusmadım bulantım olmadı oradayken resmen.. 3 gündür eve döndük ve ben dünden beri yeniden bulantı ve kusmalar yaşıyorum.. bebeği severken de kokusu ne güzel diyip duruyordum bana iyi gelmiş olabilir mi diye düşünüp duruyordum..eve kötü olunca direkt benek kokusuna bağladım kesin o iyi gelmişti diye😅 onun dışında her şey aynı çünkü aklıma başka bir şey gelmiyor? Aranızda benzer durum yaşayan var mı? Merak ettim.