Ecmelinannesi Kızlar bu bi haftadır afedersiniz süt kesiği şeklinde akıntım oluyor nedeni nedir daha kontrolüme de var napmam gerek
Nur___ Ecmelinannesi büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu, yanma acı var mı idrar yapınca yada kasık ta ağrı
Nur___ Ecmelinannesi ozaman bi hastaneye gidip idrar ve kan testi, zaten doktora de şikayetini direkt yönlendirir
Nur___ Ecmelinannesi doktora gitmen lazım canim, mantar bu, bende de oldu, antibiyotik veriyor tek kullanımlık, bol su içmek gerekiyor biraz
Seda5892 Ecmelinannesi sonuçta oda bir enfeksiyon çeşidi canım doktorun daha net bilgi verecektir ihmal etme
Alarasel Ecmelinannesi enfeksiyondn oluyo drna dor bi fitil verir erken foğm riskini tetikliyo enfeksiyon çünkü Allah korusun
Afra34 Ecmelinannesi aynı şeyleri yaşadım enfeksiyon vardı bende bide üstüne kaşıntı da vardı Allah kimseye yaşatmasin 🤲🏻 doktora söyledim 3lu fitil verdi Allah'a bin şükür hepsi geçti gitti kurtuldum 😊çok şükür ihmal etmeyin sizde
Ecmelinannesi Kızlar doktorumu aradım mantar dedi yarın sabah erkenden gel dedi mantar çok mu kötü bisi ya korkmaya başladım 😢😢😢😢
Afra34 Ecmelinannesi ilaç kutusundan üç tane çıkıyor gece yatmadan öncebir tane kullanılıyor üç gecede çoktan etkisini gösteriyor umarım size de verir işe yarar 🤲🏻
Nur___ Ecmelinannesi bana verdiği oydu, aksam son idrardan sonra içip uyuyorsun amaç gece boyu vücutta kalması, tabi ben suyu bi kaç gün fazla içtim daha iyi çıktı iltihap
Afra34 Bende de mantar vardı hamilelikte oluyor dedi doktor (kaşıntı sebebi de o) ama verdiği fitil hepsine iyi geldi korkmayın geçer inşallah 🤲🏻