gulsahhzry Kkkozreee 27+2 yim her şey güzel ama 1 haftadır çok fazla kasılma oluyo ☹️ Yürürken kaskatı kalıyorum bazen. Sizde de oluyo mu?
Mucizem44 Kkkozreee 27+1 günluğuz oğlumla. Herşey güzel ama çok çabuk yoruluyorum. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum onda bile zorlaniyorum. Sizin nasıl gidiyor
Polisanne06 27+5 teyim yürürken ayakta dururken bacaklarım ayaktabanım çok agrımaya başladı bir de şu sıcak havalar mahvediyor artık büyüdük iyice kızlarr:)))
Essenn Polisanne06 Benimde aynı durum çok çabuk yoruluyorum ağrılarım oluyor bugun ağır kaldırdım 2 damla lekelenmem oldu 😞
Kkkozreee Mucizem44 aynen yürüyüş zorluyor ama yürüyorum ben sürekli kasılma yı da sordum doktora genişliyordur dedi cok yorulma dedi
gulsahhzry 2lokummannesiii doktoruma danıştım şuan erken doğum riskin yok dinlen dedi ama hala devam ediyo bugün tekrar bi gidicem bakalım
Polisanne06 2lokummannesiii cok oluyor derken eskiye nazaran cok yani öyle aşırı bi kasılmadan bahsetmiyorum ben sık sık olmuyor. Yoruldugumda falan artıyor bi. Çarşamba dr randevum bar zaten 28 olcaz hem de dr bakar bi
espalp Kkkozreee 27+4’üm 🙏🏻 Dün düşmem dışında bi sıkıntım yoktu. Psikolojim bozuldu sanki kendimi hiç iyi hissetmiyorum dünden beri. Tek sıcaklar çok fena🤦🏼♀️ Kasılma olduğunu nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum🤷♀️
GuelGltkn Kkkozreee 27+4 son zamanlarda sirt agrilarim cogaldi ve bu hafta ara sira kadilmalar da fazla olmaya basladi doktor randevun var bu hafta bakalim kac gramm oldu bebis
GuelGltkn Kkkozreee 4 hafta önce 550 gram civariydi simdi 1 kilo falan olmasi gerek danirsam uygulamada öyle yaziyo
espalp 2lokummannesiii benimki kafasını çıkarıyo dışarı oturuşundan dolayı. Kasılma oluyosa da ben anlamıyormuşum demek ki😂
Nazo61 GuelGltkn benmkide 23+3de 600 gramdı şimdi 25+6 olduk haftaya kontrolm var bende merak ediyorm ne kadr oldu diye
espalp 2lokummannesiii cahillik diz boyu bende 😂😂😂 doktor bana tüm karnın sert olursa gel dedi o zaman kasılma vardır dedi. Ama bunu suyum fazla olduğu için konuşmuştuk