kubrablt kızlar ben özel keçiören hastanesinden Ahmet hocaya randevu alacaktım ama ayrılmış onu çok methediyorlardı şimdi nerden kime randevu alacagımı şaşırdım öneriniz var mı
Kalbiminsesi Semuss esra hoca cok iyi ama cok pahalandirdilar girişini mecbur bırakmak.zorunda kaldim
Kalbiminsesi Semuss ilk 125 ti sonra 140 olsu sonra 200oldu biraktik dogum ucretide 5000 di 5500 oldu
Almilamoms Dikmen 19 mayıs hastanesi baran hanım da doğum yaptım hastaneden hemşirelerden ve doktordan çok memnun kaldım tavsiye ederim bende Keçiören de oturuyorum ama oraya gittim
Fatos00 Almilamoms bende Keçiören’de oturuyorum baran hocaya gidiyorum bi düşüğüm olmuştu onda yanındaydım ama şimdi 35. Haftadayım nasıl memnun kaldınız mı doktor her saat geliyor mu çok konuşma fırsatım olmadı bilgi verirmisiniz gökte ararken yerde buldum baran hocanın Doğum yapmış hastasını 🙏🏻
Kalbiminsesi Ever enson 1 ay once 200 e çıkardı bikere gittim sonra gitmedim asiri fazla geldi 140 razıydım
Semuss Kalbiminsesi ben burda oturmuyorum anneme gelince buraya gidiyordum şimdi de annemdeyim bir ay oldu bi gideyim dedim fiyatı bilmiyordum 🤭🙉
Kalbiminsesi Semuss Semuss gitme bacim bosver 😀bence gereksiz bi fiyat ben bulenthocaya geçtim ayni hastanede oda cok iyi 115 tl giris aradaki ucurum resmen tamm.kadin docent iyide ama bence abarti bi fiyat
Semuss Kalbiminsesi aynen öyle 200₺ ne sanki napıyor bende başka bi doktora giderim orda . Dediğiniz doktor nasıl acaba
Kalbiminsesi Semuss valla konuskan guler yuzlu adam.kendini sikmiosun taninda espiri yapio surekli guzelde inceleio.bebegi bizm bebek poz vermedi baya bi uğraştı poz alabilmek.icin
Kalbiminsesi kubrablt yani.doktru seviodum ama kusura bakmasinlar kerizde degiliz 6 ayda 3 kez fiyat artarmi degistrdum valla.pisman etmesin.rabbim
Buycuy Kızlar keçiören de şelalenin orada büyük özel hastane varmış orayı övüyorlar biliyo musunuz orayı