Sedolii gulcan1221 ay bende öğrenemedim ya kız gibi dedi 16 haftalıkken gel net görelim dedi bende çok heyecanlıyım🥰🥰
Sukriye072 Sedolii İnşallah canm şuan en cok ta cnsytni merk ediyorum cnkü biran önce onun için alşveriş yapmak istiyorum 😊
Sedolii Ayse54 öğrenme sırası bizde 🙈🙈 Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım erkek hissettim erkek bebeğin mi olacak?
Ayse54 Sedolii amin cümlemize nasip etsin 🙏 rüyamda da görmüştüm erkek diye öyle de oldu.öğrenince sende yaz
Sedolii Sukriye072 13+3 canım 16. Haftada gidicem net söylicek cinsiyetini geçen hafta kıza benzio dedi ama belli değil tam
seda15yalcn Kockbra canım kaçıncı haftada erkek demişti sana. Birde bacak arasında pipiye benzer çıkıntı gördün mü?? Bende de benzer bir durum var da ondan soruyorum canım 🙈
Bdjd Sedolii amin in se Allah cok tesekkur ederim Allah butun hamilelere cocuklarini saglikli kucaklarina almayi nasib etsin😘
Hzl-arn07 Benimki 15 haftalık 13 hftadan beri kız dedi benmki baya hareketli heryerini rahatça gördük ama oğlumda 6 aylıkken öğrenmiştim cinsiyetini hep sırtını dönerdi 💕 Bu sene kız senesi sanki hep kız duyuyorm Allahın izniyle sağlıklı sıhatli gelsinler 🤲🏻