duygudorukbade Sedolii kontröl icin gitrim erkege benziyor dedi ense kalinligini olcmek icin baska bi radyoloji doktoruna gonderdi o doktorda erkek diyelim simdilik dedi ama daha erken dedi boyle canim net bisey yok suan 😊
Sedolii Gzmkrks 4 lü tarama 😂 tabi cinsiyet var bide 🙈 bizimki göstermedi 4 hafta sonra bakacakmış doktor🥰Aslında tam göstermedi değilde hareketleri erkek gibi teknik olarak kız gibi dedi 🙈🙈
ponciklerin_annesi https://hizliresim.com/00DM2W kizlar sizce cinsiyeti nedir erkege benzetiyor herkes 😊
Bushuz Sedolii bizde kizcemle 12+6 gunluguz doktorum kiz gibi gorunuyo dedi ama bakalim 2 hafta sonra tekrar randevumuz var bakalim nolcak
lemux Merhabalar :) 14+6'yız, 10 Ocak gösteriyor. Doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi. İnşâAllah bakalım, beklemedeyiz ... 🌸
Miek Mmutluluk8 Ölçüm değeri olarak bilemiyorum ama evet sendromlu olabilir denilip sorunsuz doğuranlar var tanıdığım. Anomali testlerini ben yaptırımiyorum. Yaptırılmasini da anlamıyorum. Aldirmaktan baska mudahale sansi yok cunku. Ha aldırırım diyorsan onu bilemem tabi ama gerisi hep stres ve şüphe. Gönlünü ferah tut. Öyle ya da böyle o senin evladın. Üzüntüyle kendini de onu da yorma. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksin