yagmurkiz muhakkak ki eskiye nazaran bir çok şey değişti fakat bir kimyacı olarak bu kadar da üstüne düşmenin bir anlamı Ve önemi olmadığını düşünüyorum tabi ki çoğu şeyine dikkat etmek gerekli ama tutup da her aile özellikle tek maaş Ve asgari ücretle geçinen ailelerin çocuklarına mustela alma durumlari olmadığını da adimiz kadar iyi biliyoruz. Örneğin bakınız roman ailelerinin çocuklarına ayakların da bir tek çorap bile olmadan yaz kış demeden çocuklar beton da kar da kışta cirilciplakk geziyor biraz d bagisiklik sistemi ile alakalı canim benim. Ayrıca çocukların alerjenlik bağışıklıkları bence annenin hamilelik döneminde ki beslenme şekli ile de yakından alakalı.. örneğin yengem hamileliği boyunca b.peynir ve kasar ile beslendi. Çocuk doğduğun da sut Ve sut ürünlerine karşı ne yazık ki alerjisi oluşmuş durumdaydı ayni şekilde bu örnek gorumcem icinde geçerli. Hamiellik döneminde sırf bebegim sağlıklı olsun siye sut kasar peynir bol kalsiyum ağırlıklı beslenip bebeğin doğduğun da bu ürünlere direncini yıkmış oluyoruz et ve et ürünleri icinde geçerli. Bi nokta da Tedbir alıp taktiri yüce Allah’a bırakmak en güzeli. Hepimiz evlatlarımız icin en iyisini istiyorsak öncelikle kendimize sağlıklı bir hayat sunmamız şart haliyle. ☺️ Tevekkül her zaman en güzel teslimiyet şeklidirr buna can-ı gonulden inanıyorum ne kadar üstüne düşersek o kadar cop batabilir Allah esirgesin Rabbim tüm insanları Korusun kötü gün keder üzüntü göstermesin insAllah