Evet diyeceksiniz ki yeni üyesin sessiz bir takipçiydim ama tecrübelerimi paylaşmam gerektiğini düşündüm 😊👊🏻
Ben aralıkta doğum yaptım ama yeni doğmuş bebeğin yazı kışı tek değişen battaniyesi 😊 bebeğim 4kilo 53cm doğdu bu arada
_1tane 10lu hastane çıkışı (e bebekten annem almıştı orta halli olanlardan çok pahalı değildi)
_2tane 5li yeni doğan takımı (civilden almıştım gayet güzellerdi)
Bu üç takımı maksimum 25gün giydik
_3tane 0-3 ay ayaklı alt zıbınlı eldivenli şapkalı takımlardan civilden
_2takım pijama
_3tane zıbınlı şapkalı tulum takımı lcw den
İnanın kıyafet olarak bunlar yetti ama sadece 2ay 🤦🏼 ekstra iç zıbını şapka eldiven felan almadım bir iki takomda hediye geldi o kadar
_3kalın 3ince çift çorap
_h&m den 2-4ay alt ayaklı üstü ceket polar takım almıştık her hastaneye onu giydik kıyafet üstüne çok yeterli oldu
1,5.ay alışverişe çıktık ben o ayaklı altları hiç sevmedim çok çabuk işe yaramaz hale geliyor
_2-4 ve 4-6 ay h&m den 6tane uzun kollu zıbın ve 4tane alt aldım ayaksız kızım 7aylık hala giyiyor kumaşı muhteşem
_e bebekten 4tane 6ay alt eşofman aldın ve 4tane kalın 4 tane ince üst aldık bunlar kışı çıkardı zaten ilk 5ay için yeterli oldu sonra zaten çıktıkça alışveriş illa yapılıyor. 😊
_4tane penye 3tane müslin 3tane pazen 1tane nohut 1tabe polar battaniye en baştan temin edilenler (annelere çok söyşendim napcaz bu kadar diye de bi şekilde hakkaten kullanılıyor) poları kışın hep pusetin üstüne örttüm başkada kullanılmadı daha
_3takım pijama lcwden
_kış bebeklerine kadife altlar felan güzel kullanışlı oluyor
_10tane penye 10tane müslin ağız mendili
_park yatak aldık arkadaşım birde anne yanını verdi. Anne yanını içine reflü yastığı ve babynestle baya 5ay felan kullanfık şimdi yerde yatıyoruz daha park yatağa geçmedik.
_iç yatağını e bebekten almıştım yataşın ürünü adını hatırlayamadım.
_şampuan olarak ben siveno yada mustela kullanıyoruz ikiside çok başarılı
_deterjan önce granül sabun denedim zor durulandı makinede birikti dalin kullandım sonra örgüler sert sert oldu en son siveno aldım çok çok çok memnunum
_bebek bezi molfix
_pişik kremi günlük bebanthol azıcık kızarıklı görüraem hemen mustela
_kuvet seti felan almadım ben kucağımda iki dakikada yıkayıp çıkıyoruz ki doğduğundan beri hep iki güne bir yıkadım.
_banyo havlusu özdilekten normal bir bambu hablu aldım bebek havluları sert gelsi bana
_tarak tırnak makası
_4günlükken emzik verdik uzun süre nuk kullandık sonra avent hediye geldi onu daha çok sevdi damaksızı diş kaşıyo şimdi onunla daha rahat
_biberon ilk etapta avent biraz zorladı dr. Browns la çok rahat etti biraz büyüynve avent kullanıyoruz şimdi. Dr. Browns suluk oldu 😊
_3ay sarılıkla uğraştık o yüzden hep mama verdim ilk 6ay humana 1 kullandık 6.aydan sonra hipp e geçtik
_nevresim takılarını cotton boxdan aldı ananesi çok kaliteliler tavsiye ederim
_Puset ve travel bebek arabası nuna marka e bebekten aldık
Aklıma gelenlrr bunlar varsa sorular alışverişle ilgili seve seve yardım ederim