BayanYaman 123w123w tüm yorumları okudumda galiba ben umutsuz vakayım hepsi var bende mide yanması gece uykusuzluk kasık ağrısı kaburga ağrısı çatı ağrısı sağ salim alsaydık bi kucaklarımıza hepsi geçecekte günler geçmiyo ki ☹☹
Esralya Mide yanması ayak krampları ve ara ara adet sancısı gibi sancı tabi benim erken Doğum riskim olduğu için sanırım bu sancılar . Ve akıntı en kötüsü de 😓
123w123w Esralya benimde erken doğum riskim var 29 haftadan beri yataktayım lavabo dışında ayağı kalkmiyorum aşırı kaşık ağrım var bel ağrısı kramplar bide 2 haftadır çok alıntım var her lavaboya gittiğimde günlük pesimi degistiriyorum
DenizadanTalay İshal kanda enfeksıyon gırtlak yanması gece uykusuzlugu ayaklarda yanma huzursuz ayak😅
DamlaClgazbek Yurumeme engel olacak derecede cati agrisi, ve bugün baslayan hafif adet olacakmis gibi agri giriyo kasiklarima ve bacaklarima 34 haftaligiz bu arada
Aryamm 123w123w evet ayak krampları huzursuz kol bacak ağrıları sanki biri kemiklerimi kırıyor üstümde çok ağırlık var bende de akıntı baya oluyor bel agrisida cabasi 😣😢
DamlaClgazbek 123w123w gu 123w123w evet evet aynen öyle uykuyla inliyorum resmen allahim yardimcimiz olsun
Milimolo Bende bir tuhaflık var sanırım mide yanmasından başka sorunum yok çok şükür Yorgunluk bitkinlik vs hak getire zaten 😂 doğum iznine ayrıldım ama hiç yatamıyorum sürekli aktif bişeyler ile uğraşıyorum😂😂😂
Sevilaylayyy Milimolo bende 34te izne ayrıldım 🤩 aktif bir hamilelik geçirince evde de durası gelmiyo insanın dimi benimde bazen mide yanması oluyor ama çatımı yerinden söküyolarmış gibi çatımda bir ağrı var o da artık bebeğin baskı yaptığından normaldir diye düşünüyorum 🤗
fundaunal46 Bende 34 haftaligim kasiklarim ağrıyor, bugün vajinada çok batma hissettim galiba iyice yerleşmeye başladı 😍🤑
Merveozdemir Aşırı derecede boğaz yanması sanki ateş var içinde ne yapsam geçmiyor ve artık doğuma kadar geçen günlerim tuvalette geçecek resmen ordan çıkamaz oldum gece uykusuzluğu da cabası tabi 🙄
DamlaClgazbek Merveozdemir Yanma icin cignenen mide ilaclari var canim denedin mi ben onunla rahatliyorum
Merveozdemir 123w123w yok hayır şurup olduğunu bile bilmiyorum inanın önceleri süt sakız faln heöen geçirirdi ama şimdi gün boyu çekiyorum asla fayda etmiyor birşey
Merveozdemir DamlaClgazbek ilk kez duyuyorum gerçekten keşke önceden bilseydim 🙄 ismini söyler misiniz eczaneden mi aldınız
DamlaClgazbek 123w123w evet insan yeniden dogmus gibi rahatliyor Merveozdemir insallah iyi gelir sana da canim
DamlaClgazbek Merveozdemir Canim rennie isminde bi ilac genelde hamilelere oneriyolar ama doktoruna danismakta fayda var
123w123w Merveozdemir rennie duo 1 kaşık iç hemen hiç bişeyin kalmaz etkisi hemen oluyo ben kaç kutu bitirdim artık eşim kutuları atmada doğduğunda bebeğin yanına katip resim çekeriz diyo 😂
Merveozdemir DamlaClgazbek 123w123w sabah ilk işim gidip almak olacak ☺İkinize de ne kadsr dua etsem az çok teşekkür ederim 😘🌸