Öncelikle hepinize allah kolay dogum nasip etsin dun sabahtan basliyan kahverengi akintim kanli olmaya basladi . Bizde hastaneye gittik oydaki daha sekiz gunumuz vardi. Doktorlar musne ettiler ve sivi bakteri testi yaptilar bir saat sonra bebegin dogmadi lazim dediler cunku plesentadan sivi geliyormus ve mikrop kapma ihtimaline karsi beni yatirdirlar buarada uc santim acilmam varmis . Önce bana allatan muaneden sonra iki saat daha gecti buarada antibiyotikler falan neyse sunu sanci vermeye karar verdiler suni sanci basladi ama acilmam sadece dört santim olduktan sonra suni sancinin dozunu arttirdikca ben deliriyirdum onlara epudurel yapmalarini söyledim tama dediler biraz daha dayan ok sonra birsey dahada var isterseniz onuda yapalim dediler. Okey dedim dizden vurulan bir igne beyine sinuaal verip aci esigini azaltiyormus neuse demem oki hic birini yapamadim 😩😢 tam epudural yapmaya gelen anastazi doktoru beni hazirladi ineyi vurucaktiki bende ciglik kiyMet bebek geliyor dedim ama o ani size inanin anlatamam oglumun melegimin gelisi 15 dakika surdu ama sanki bana bir gunmus gibi aci verdi korkutmak istemem ama esimin gözlerrindeki o korku bana cesaret vermedi sadece onu dinliyirdum bana cok destek oldu. Hemsireler ve doktorlar bittikten sonra benden özur dilediler ama ne fayda ben cekecegimi cektim buarada sadece iki dikisim olmus okadar aci cektimki birakin artik bana dokunmayin diye enson ciglik atiyordum ❤️😘💙rodinim 3.600 dogdu hayatimin en zorlu ve en guzel aniydi suanda gögsumde uyuyor ve ben okadar yorgunumki ve uykusuz ama uyuyamiyorum oglum hemen sutunu emdi coksukur hepinize hayirli dogumlar diliyorum acisiz ❤️💙sevgiyle kalin guzel fedakar anneler❤️😘🙏