Betusunannsi Kizlar cantam ptt den kargolanmis. Kargo takip ve faturada 10₺ görünüyor. Herhangi bir yanlislik yok 💃🏻 10₺ ye cantamiz oldu 😍😍🙈
Betusunannsi Kizlar cantam ptt den kargolanmis. Kargo takip ve faturada 10₺ görünüyor. Herhangi bir yanlislik yok 💃🏻 10₺ ye cantamiz oldu 😍😍🙈
Galadriel35 Mervemomm valla saolasın canım çanta değil mi hepsi aynı gayet de güzel valla pahalı satılan diğerlerinden farkı yok bunu almasaydım mecbur instagram satıcılarından şimdiki aldığımın 10 katına alacaktım çantayı 🙈🙈🙈
Rukenservet Merhabalar kızlar çantası gelen oldu mu ya bizim kargo takip no atmamışlar siparişler kısmından da kargom nerede diye bir yer vardı baktım PTT kargo kayıt yok diyor vala anlamadım halbuki fatura çıkarmışlar kargo teslim edildi diyor ama bişey yok
Betusunannsi Rukenservet benim takip no geldi canim yarin ankarada olabilecegini dusunuyorum ama bakalim. Yoksa da pazartesiye kaldi
ulkukrts isimsiz3 çok özür dilerim zaten iptal ettirilmiyormus geliyormuş çanta geri göndermemiz gerekiyormuş bende o yüzden ablama verdim 😕
Betusunannsi Mervemomm 😁 valla ya bekle bekle çatladım 🙈 bugun teslim edildi Allahtan 🙈 ama 60₺ edecek bir canta degilmis onu anladim 🙈