Yegino Rdk bende aldım postu görür görmez kargoya bile verilmiş valla 😀 laciverti kalmıştı bir tek ama olsun
Esramese Betusunannsi o bizdede oldu o siteden kaynakliydi sanirim ablam pembe ben sari istedm siparişte ikiside pembeye döndü urun 10tl degilde 49 tlden satisa sunulcakmis normalde sistem hatası var kargolar iptal olur gibime geliyor
Betusunannsi Esramese 2 tane aldim ben de sari ve pembe alacakken sadece pembeye döndü. Ben de 2 tane pembe aldim. İnsllah iptal olmaz 🙈 baya övdüler bu cantayi baska postlarda
Esramese Mrvn yok be canim urunde normalde 10tl indirim yapacaklarms 49tlden satilacak urunu kazayla 10tlye koymuslr site coktu bu yuzden dün belkide herkezin kargo iptal bile olur
honey Esramese onların hatası valla, inşallah iptal olmaz. Bu tarz yanlışlıklar çok oluyor internet satışlarında ama dediğiniz gibi bazı firmalar iptal ediyor, bazılarıda gönderiyor, bakalım e bebek ne yapacak :))
Betusunannsi Esramese e bebek kurumsal bir firmaymis. Gonderir yazmis bazi kisiler. İnsallah sıkıntı cikmaz.. gidip 100₺ vermek istemiyorum bi bebek cantasina hele de su darlıkta 🙇🏻♀️ hayirlisi tabi 🙈