Rukenservet Ayazipek alınmıyor çok yoğunlukta sarı ve pembe renkler alınıyor ama lacivert değil çok sinirlendim ya alamıyorum 30 bin kişi bakıyor şuan
Ayazipek Rukenservet hadi yaaa ben postu görür görmez girdim lacivert renk alırken daha 18 bin kişi bakıyordu tüh ya üzüldüm adınıza sarı renkte güzel ama bende keşke iki renk alsaydım dedim ama lacivert aldım
Alarasel Momsss6537 20 tlye inmesi çok saçma olmş cidden ilginç niye böyle bişi yapmşlar ki hamgi modrl acaba cnm
Hkd https://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-gokkusagi-sirt-cantasi-p-genbmmucnt008001/ Alamayan Burdan alabilir☺️
Alarasel Weewe valla bnce bu işte bişi var kimse 60 tlden 10 a indirip 50 tl zarar etmz yani🤣hiçbi firma
Baloglummmmm Alarasel belkıde yanlış bişiler oldu cünkü hata verdıgı an 49.90 görunuyor ındırım sonra gırınce 10 tl oldugu görunuo ben ıkı tane aldım az önce saolun ya
Baloglummmmm Alarasel ben aldım canım hanı altta kampanyalar kısmı var ya oraya tıkalayıp aldım ılk ekranda cıkana basınca hata verıyor
Hmdeatas Bende morunu almıstım 70tl ye sımdı sarı da aldım inşallah sabaha siparişler iptal edilmez:) yanlısıkla oldu filan diye