[silindi] defne55 gelip giden bir sancı değil sürekli bir sancı canım ya tam adet sancısı hani o da kesilmeden devam eder ya öyle 😓 gelsin inşallah bebektir ya 💕şiddeti artarsa gideyim o zaman
SumeyyeOkan @[silindi] sancılarını takip et sıklaşırsa hastaneye git 2.5 ay önce doğum yaptım sormak istediğin biŕsey varsa sorabilirsin
[silindi] SumeyyeOkan canım nışan falan gelmedi bir de gelip giden bir sancı değil sürekli devam eden adet olurken de hani sancı hiç gitmez ya öyle
[silindi] SumeyyeOkan şuan kasılıyor bebek toplanıyor gibi sancı dediğin o mu dk tutmam gereken sancı
Sewwo Bu saatte yazınızı gördüm ve petrol mavisi ve sarısı ikisinide alacaktım ben işlem yapana kadar mavi tükendi😀 neyse bende sarı aldım. vesile oldunuz teşekkür ederim.
[silindi] SumeyyeOkan o bebek toplanması gibi olan sancı 2:50de bir defa geldi 2:51de durdu şuan 2:54yine oldu 2:55de durdu bu ağrıyı mı takip edeyim
SumeyyeOkan [silindi] canım doğum sancısı belden ve kasıktan aniden giren çok şiddetli bi sancı eğer şu an çektiğin sancı çok şiddetli değilse uyu bence çünkü uykusuz kalınca çok halsiz olacaksın
Tugceleventsoy Muallimannecik lacivertide çok güzel tam lacivert değil petrol mavisi gibi eşin kendi cebi için bence sana madalya takması lazım😂😂
Asuum Tugceleventsoy Allah razı olsun canım bende yapabildim sarı ile lacivert arası kararsız kalarak sarı aldım 🤔 120 liralık alışveriş yaptım o pahane ile banyo havlusu tulum bebek bezi bunlar da indirimde idi hiç alışveriş yapmamstk almışken tamamladım ucuzdu sağol tkrardn