Nergis34 Semooshh kaç güne gelir acba guwenilir mi gelir mi ilk defa alyrm netten ordan magazadan alyrz ama
Nur1991 Bende hesabınıbilenanne den gördüm aldım dedim artık kalitesizse de 10 lira birşey olmaz bedava gerçekten 😃
Tugceleventsoy Nur1991 cnm ben aldım 60 tlye aynısını piyasadakilerden hiç bir farkı yok ön tarafı folyolu sıcak soğuk tutma yeri var içi bölmeli ıslak mendil bez koyma yeri var iç derinliği 55 cm baya büyük yani
Nergis34 Esilayagiz erkek anneleri var mı ne renk aldınız acaba😂 ben lacivert ve pembe aldım oglum olck
nrglvrl Esra_hiranur e bebek kurumsal bir firma , hic problem olmuyor , tamamen guvenilir . Internet sitesinden aldiginiz urunleri magazadan degisim , iade yapabilirsiniz zaten 😊
Nergis34 Merve526 alla allah biz bir satt uğraştık eşimle olmadi sonra uygulamayı silip yükledim oldu cnm
Nergis34 Semrasem yaa ben pembe aldım saridada gözüm kaldı 😂😂😂 bidr lacivert aldım erkegede sarı pembe gitmez dedi eşim o yüzden lacivert aldı oğluna banada prmbe
Muallimannecik Tugceleventsoy teşekkürler haber verdiğiniz için bende aldım şimdi bir tane küçük bile olsa 10 tl ye ne veriyolar siz söylemeseydiniz görmezdim 😚
Tugceleventsoy Muallimannecik pişman olmıcaksın bende var aynısı çok iyi fiyata aldınız kalitesi çok iyi ve baya büyük