Nurecren Hamilelikte bitki çaylarının bazıları zararlı diye biliyorum ama adaçayının açılmayı hızlandırdığını duydum doğru acaba kızlar 🤔🤔
Aseynaa Nurecren ben dün sordum doktora saçmalama dedi kızdı hatta ilk aylarda düşüğe sebep olur son aylarda da kanama yapabilir bebeği riske atarsın dedi yasaklı çayların başında geliyor dedi yine de bence doktorunuza sorup için
Kucukannee Nurecren Eskiden kaynanalar gelinlerine adaçayı verirlermiş çocuk düşürtmek için. Doğumu hızlandırmaz aksine tehlikeye sokarsin aman diyelim dikkat..
sc125 Acilmayi hizlandiriyormu bilmiyorum ama rahim kaslarini calistirip gevsettigini okumustum, oyüzden icmesen daha iyi :)
Aseynaa Nurecren rica ederim ben de burda okuyunca sorayım dedim 38+2 oldum Doğum nasıl başlar diye düşünüp duruyordum forumda görünce sordum ama cevabı böyle olunca vazgeçtim
-Melek- Ben doktoruma 37+5 günlükken normal Doğuma hazırlık için neler yapabilirim diye sormuştum. önerdiği şeylerden biri günde bir fincan adaçayıydı 😊
sc125 Onun yerine son haftalarda ahududu yapragi cayi icebilirsin, tabiki kendin yinede bi arastirip ta lütfen..