Nesli5181 Lohusa takımı bakıyorum kendime, ama nasıl modem seçeceğimi bilmiyorum kızlar, bilen birilerinden acil destekkk
Cankusssssss Nesli5181 canim ben sezaryen olacağım icin yürüyeceğim bu icin sabahlikli takım aldım inçe penye Cuma Doğumum var iki takım aldım biri öyle kus tüylü eve gelenlere goyecem🤣 hastane icin de kırmızı takım üstü de uzun sabahligi var yürüyeceğim icin öyle birsey olması lazımdı basıma da yazma aldım aniden erkek girer diye onun dışında taşlı kırmızı süslü bonem var😬
Terziterazi Nesli5181 kanama olacağı için altlı üstlü pijama ama üstüne uzun sabahlığı olan takımlıdan ve sade şal :))) en doğrusu bu bence canından can çıkıyor banane gelenlerden benim kafam kalbim karnımdakinde sağlıklı olalım gerisi fasa fiso gösteriş Allah gösteriş yapanları sevmez zaten
Derin6565 Nesli5181 benim kiz kardesim tesetturlu hamile kaldiginda kendine ferace aldi doguma giderken pijamanin ustune giydi
Elizannesi Giymedim daha ama giyeceğim iki tane 3 lü takım aldım birde tekli takım aldım bebek kadar bizimde kıyafete ihtiyacımız olacağını düşünüyorum
Nesli5181 Elizannesi ben süslü şohusa takımlarından hoslanmıyorum ya, orada daha önemli şeyler olacak benim için kuş tüyüde olmayıversin kolunda diyorum.😂 o yüzden olabildiğince kullanışlı bişeyler istiyorum
Nesli5181 Elizannesi ben süslü şohusa takımlarından hoslanmıyorum ya, orada daha önemli şeyler olacak benim için kuş tüyüde olmayıversin kolunda diyorum.😂 o yüzden olabildiğince kullanışlı bişeyler istiyorum
Tubabulat2018 Ben ikili lohusa takımından aldım canım 2 tanede pijama takimi aldim öyle süslü almadim. Üstünede yelek giyerim diye düsündüm. Agustosta olacak zaten yanarim diye düşündüm.
Sltnzlm Doğum yapınca altlı üstlü takım gecelik almıştım pudra renginde yanıma da yedek almıştım koşun olduğu için hırka almıştım bide 🤗
Kubuuu1 Cankusssssss sezeryan girerken hastanede bone mi takıyorlar. İnşallah benim normal olur daha çok var ama normalde de nasıl yapıyorlar bilmiyorum 😊
ozgurhayalim Canım instagramda falan güzel gecelikler var. Uzun kollu kısa kollu seçenekleri var bazı modellerin ordan bakabilirsin. Ben kısa kollu aldım boyuda cok uzun. Uzun kollu modellere bak derim
Derin6565 Nesli5181 pijama giydi ustune feracesini giyim hastaneye gitti orda pijama yi da cikarip dogumu yapti tekrar pijama giydi hastaneden cikarkende ekstra kiyafet degismedi yine feraceyi ustune giyip cikti sefa mervede 55 tllik feracelerden almisti o aldigi zaman 40 di ama onlardan alsaniz mqkineye atmayin tuyleniyo
Kubuuu1 Nesli5181 ben de inşallah kışın doğum yapacağım önü modelli hazır sallardan,bir gecelik sabahlık bir tane de pijama takımı alayım diyorum ama bilemedim belki kalın bı sabahlık almam gerekir😂 pijamayi çok süslü almasam da terliklerin salim süslü olsun ilk günler evde de pijama giyeceğim için pijama takımını en azından dantelli alırım diye düşünüyorum inşallah 😊