25agustos Sürekli sağ bacağıma yakın yerde hissediyorum dışarı çıkacak gibi sanki. Sizde dr oluyor mu 33 hafta
annekuzusuu 25agustos bebek ayaklarıyla aşağıya doğru vuruyo olabilir bende çok hissediyodum araştırdım
Premsesimvaar 25agustos bu sabah kahvaltıda tüm varlığıyla sağ bacağıma doğru yuklendiki dışarı çıktı zannettim😁🙄 dondum kaldım.. Doğum yaklaşıyor bence oyuzden bide gezecek yeri kalmadı bulduğu yere vuruyor yavrucaklar☺️
espalp 25agustos ben direkt vajina üstü hissediyorum bazen. Duruşu tersmiş o yüzden dedi doktor. Ayakları aşağıda kafa yukarıda🤦🏼♀️ Döner daha normal dedi doktor
25agustos annekuzusuu orayı gıdıklıyor sanki dışardan. Otururken oluyor genelde. Rahatsız mı oluyır acaba
25agustos Premsesimvaar aynen canım sığmıyorlar artık. Oturmaktan vicdan azabı çrkiyorum sıkışıyor diye
25agustos Premsesimvaar bende öyle düşünüyorum çünkü hıçkırıkları aşağıdan geliyor birde yukarıda dizi var gibi sanki
Naz60 25agustos Son zamanlarda kasıklara vururmuş ama senin biraz erken sanki doktoruna danış derim canım