Ayseysf Minigimveben anladım peki derya hanımı tavsiye edıyomusunuz calışan olarak daha bilgilisinizdr ben memnunum ama sormak ıstedım bir de acaca neden eski usül dikiş atılıypr sezeyan da
Slinn Minigimveben ayyy o mıymıntı alevi asla tavsiye etmem nasıl edebiliyosunuz ya ağzından cımbızla laf alıyodum sormazsam bişey söylemiyodu soğuk nevalenin tekiydi telefon numarasını bile vermedi. derya hanıma geçtim ohh be dedim doktor gibi doktor alevin yüzü bile gülmüyodu. Zaten yoğunluğa bakarak da anlaşılıyor kimin daha iyi olduğu derya hanımla asiyenin maşallahı var alevin odasına hiç o kadar giren hasta görmedim
Minigimveben Slinn elinin hizi konusmasi gibi yavas degil merak etmeyin:)) ama bahsettigim iki doktor cok yogun oldugu icin fazla guler yuz gosteriyo diyemem tabi kisiden kisiye degiskenlik gosterir ama benim icin isinde iyi olsun surekli siritmasa da olur:))
Slinn Minigimveben kadının odasına girince kasılıyodum resmen ya vallahi birazda güler yüzlü ol o sıcaklığı samimiyeti ver dimi hastaya bende sana karşı rahat olayım sonuçta hamileliğimi onunla geçircem ama yok hiç tatmin etmedi beni. Burdaki yorumlardan deryayı duydum işte ona başladım. Sen çalışmışsın orda bilirsin hijyen açısından iyi değil eski bi hastane diyorlar orası için sence öyle mi? Eski olduğunu biliyorum ben de orda doğmuşum ama hijyen nasıl ameliyathanelerde
gamzosgamzos Minigimveben Allah Allah ben kurtaj oldugumda bukundugum katta sanci odasi vardi ve hep esler birlikteydi hatta bi bayan cok kotuydu esi sirtini falan ovuyodu koridorda geziyolardi
Minigimveben Slinn sen de haklisin canim insan ilk gebeligi olunca ozellikle ilgi bekliyo tabi hem ameliyathane hem de malzemelerin sterilligi acisindan benim calistigim donemde cok sık denetimler oluyodu o yuzden gayet temizdi umarim hâlâ oyledir
Fatmanurozgr Slinn Tos Yasmus55 Bzkrt1 [silindi] Merak Ettimde Şimdi Kızlar Renkli Ultrason yok dmi Sadece siyah beyaz bakyo sormadım hic ama olsa bakardı herlde dmi 💁♀️
Slinn Fatmanurozgr derya hanım da varmış ben sormuştum biraz daha büyüsün ilerleyen zamanlarda bakarız yüzüne demişti
DamlaKck Fatmanurozgr Renkli ultrason vardı ama tabi biraz ileri haftalarda kullanmaya başlamıştı benim doktorum.
Bzkrt1 Fatmanurozgr ben derya hanıma 35. Haftamda falan gitmeye başladım, o zamandan sonra da uygun pozisyon yakalayamadığımız için renkli göstermedi hiç ama diyordu kendiliğinden yüzünü görürsem göstericem diye
Fatmanurozgr Slinn DamlaKck Kızlar Bn sordum renkli yi yan binada gösteryolar dedi doktorum sizde doktorn gösterdimi yani hem kendi doktoruma Muayne ücreti verp hemde yan binada renkli icin fiyat oluyo galiba bna tuhaf geldi
Yasmus55 Ben nejla ülkere gidiyorum çok iyi ve ilgili konuşması davranışı muayne ücreti 75lira dün acil olarak gittim bebeğimin hatekerlerinde azalma hissetmiştim çok korkarak gittim çok şükür bişey yok kendisnden çok memnunum tavsiye ederim
Ayseysf Ebruliiii Orda doğum yapan cok kişi var cevrem de eş giremiyor dıyor hepsı ben sırf bu yuzden hastaneyı değiştirmeyi dusunuyorum ama derya hanımı da cok sevıyorum :(
Fatmanurozgr Yasmus55 detaylı ultrason sanrm sizin dedgnz ben yüzünü net gösteren renkli ultrason sormuştum tesekkür ederm yinede 🤗
Yasmus55 Fatmanurozgr 36-4 o desiğini bende hep merak ettim ama hiç denk gelmedim hep normal ultrasondan bakılıyo renkli bakmadı büyüdikçe zaten bebeği ner bile göremiyosun kafasını ölcüyo ölcümler yapılıyo 😊
Fatmanurozgr Slinn hmm ben 2 gün sonra 26 haftalk olcm önmzdeki ay tekrr kontrlm var ozman sorsam gösterrmki acaba 🤦♀️🤭
DamlaKck Fatmanurozgr Biz ilk renkliyi sanırım 14 haftadan sonra görmüştük,Fatma Ersan benim doktorum.