CansuCaner Düğüne geldik hararet bastı dayanamadım içtim. Acaba gaz sancısı mı Ayran gaz yapar mı var mı fikri olan? Korkmalı mıyım başka bir şey olabilir mi?
Kovaburcu CansuCaner ayranın acık olmadıgından tarihi gecmediğinden eminsen bence bir şey yoktur😀bekle bakalım biraz gecmezse doktora gidersin
Asliyildirim CansuCaner deli gibi gaz yapar hem de. Hele soğuksa. Korkma. Ama bi doktora görün yine de, gaz giderici yaparlar rahatlarsın.
defne55 CansuCaner her gün bardak bardak içen biri olarak yorum yapayım bisey yoktur gaz dolmuştur yürü koş hareket et yap biseyler geçer canm😂😂
CansuCaner Kovaburcu Asliyildirim yok zaten alışkanlık hep her şeyin bakarım tarihine ama hiç aklıma gelmezdi ayranın bu kadar gaz yapacağı 🙈
Zuleyha18 CansuCaner İlk aylarda ayran içtiğimde acayip bi şişkinlik ve sancı olurdu , gaz sancısıdır diye düşünüyorum ☺️
Dilekaydin CansuCaner canim gaz sancisi yapar. Suyu kaynat bir su bardagi kaynamis suyun icine bir cay kasigi kimyon kat sogumaya birak . Kimyan git gide dibine coker ustte olan suyu soguduktan sonra ic . Ohh hem sen rahaglarsin hem bebisin alttan usten cikartorsin hem gegirerek hem alttan
CansuCaner Sağolun kızlar ilk defa başıma böyle bir şey geliyor normalde kolay kolay hiçbir yiyip içtiğim rahatsız etmez beni ama normal şartlarda değiliz tabi unutuyorum bazen 😂 kimyon çok iyi geldi bu arada çok teşekkürler ☺️