Zeyzey20 Baharelmali ben o doktoru bi turlu sevemedim cok evhamlı bir doktor tabi kişiden kişiye değişir 😊😊
Raniniii Baharelmali Baharelmali Araştırdım ve gitmeden çok begendim desem yeri vardır arkadaşımda orda dogum yapmis yeni ogrendim kiz cok memnun kalmis kac kisiyi yonlendirdim kesinlikle git dedi ilk kontrol gunumde gidicem öve öve bitiremedi kimse adamı
oslemyasar Gnll35 cnm bende karataş ta yapıcam kısmetse ay sonunda. Oda süsleme kuaför hastane odasi hakkında bilgi verir misin bide nasıl doğum yaptın doktorun kimdi
Gnll35 oslemyasar oda süsleme yapmadım erken geldi kızım. Normal doğum yaptım. Sabah kuaför geldi fön çekti ardından fotoğrafçı geldi 3 poz çekti odalar güzel 2 yataklı 1 Sana 1 refakatçi için. Aysel hanım doktorum harika bir doğum yaptım onunla normal doğumu çok destekleyen bir dr canım
oslemyasar Gnll35 benim doktorum arzu hanim anladigim kadariyla garantici bir doktor benim oglusum da iri olduğu için sezeryan. Biz de fotoğrafçı ile görüşüp extradan çekim isticez.
Hotic Depresif_polyanna anladımm teşekkür ederim. Ben nerdeyse doğurcam hala doktor arıyorum da bu gidişle yolda belde doğurcam 😄
Gnll35 oslemyasar evet canım ben arzu hanım da normal doğum duymadım hiç. Güzel ama fotoğraf çekimi. 3 poz yeterli geldi bi süsleme yapmadığınız için bebeğim ve biz çekildik. Akşamına mail attı hemen bide baskı istedik ekstra ücretle bebek kontrolünde teslim aldık.
Selindikci35 Gnll35 merhabalar,bende Allahin izniyle evrim hanimda yapicam dogumumu onumuzdeki hafta..Fotograflari baski olarak ne kdra aldiniz acaba🤗 kapi susude fiyata dahil diolardi ama oyle bi susleme yaptilar mi
Zeyzey20 Baharelmali bilmiyorum canım benim ona ilk gittiğim gün bize kötü haber vermesi gezdiğim bütün doktorların yok öyle bir şey demesi bizi etkiledi sanırım 🤷♀️🤷♀️
Gnll35 Selindikci35 canım 50 tl iki foto kalın baskı ve durması için ahşap ayak var. Kapı süsü yoktu bende. Akşam oldu belki ondandır ama sabah da gelmedi. Hayırlı güzel doğumun olur inşallah 🤗