merveker Arkadaşlar merhaba 13 haftalık hamileyim. Ultrasonda doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı herşey normal dedi. 15-16 haftalık olduğunda gel 4lü taramani yapalım dedi. İkili tarama mi daha güvenli sonuç veriyormuş öyle duydum?
Sirine merveker Aynen canım 2li testin doğruluk payı daha yüksek, sonuçlar iyiyse biçok kişi 3 lu ve 4luyu yaptırmıyor, bende yaptirmiycam. Tabi yine senin için nasıl rahat ederse öyle yap 😊
Tugba12345 merveker hersey iyiyse 3lü ve 4luye gerk olmyo diyo genelde doktorlar cnm benmki de oyle dedi yaotrmadim bnde biraz kafa bulandirabiliyo 3 ve 4lü
defne55 merveker ikiliyi yaptırdım sadece 3lu 4lu başka bisey yaptırmadım birde detaylı yaptircam okadar ikili temiz çıkınca diğerlerine gerek kalmıyor canim
zynpgdkl merveker 2li test yaptırdım bende doktorum 3lü ve 4lü test de söylemişti ama ben ikisini yaptırmadım salı günü detaylı ultrasonumuz var onu yaptıracağım.. genelde 3lü 4lüde çoğu kişinin olumsuz çıkıyor sonucu tabi siz nasıl isterseniz içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın..
zynpgdkl Haticetarhan 23. Haftaya girerken başlıyor sanırım doktorum öyle randevu vermişti bir önceki kontrolümde.