burhanaltintop Sürekli kımıldıyordu bugun cok cok nadir hareket etti sağ olup olmadıgını anlamanın evde yapabilecegim deneyebilecegim bi yolu var mı? Tatlıya falan da tepki vermedi zaten sabahtan beri de yatıyorum. Keyfim yok hiç ondan mı ki?
Sdfnrllh burhanaltintop ben de bugün moralsizdim haftasonu diye de hep dinlendim ama diğer günlerdeki gibi hareket etmedi. Kesin strestendir
Babymam burhanaltintop valla canım bebekten bebeğe çok değişiyormuş ben onu anladım bu benim 2. Gebeliğim inan bazı günler hareketi hiç yok çok nadir hissediyorum ben 27 haftamdayım her seferinde doktor kötü bişey diyecek diye korkuyorum doktorda uslu bir bebek annesi ondan diyor hareketleri senin haftana göre nasıldı bebeğin rutini neyse öyle yapar kimi bebek 2 gün uyur sonra hareket sonra yine uyku ama 32 haftadan sonra hareket azalması oluyor yeri daraldığı için günlük 10 tekme 32 den sonra ideal diyorlar
Bebek2019 burhanaltintop canım artık yeri daraldı için artık eskisi gibi çok fazla hereket edemiyor olabilir
[silindi] burhanaltintop yapma güzel düşün oyunlar oynadığınızı hayal et konuştuğunu yürüdüğünü falan