Hll Nur_Erdm canm gecmise dönük paylasmlarda arat catlakla ilgili cok post acldi. Ben lierac ve madecassol kullaniyorum
Gulay44_ Nur_Erdm benimde göbeğinde baya oldu doktorum sarı kantoron yağı önerdi birkaç gün kullandım faydasını görüyorum derken doğurdum🙂
Ps15 Nur_Erdm Geçmiş olsun ben de 22 haftalığım Lierac kullanıyorum o güzel, bir de Arifoğlu var ya avmlerde oluyor oradan bir yağ karışımı aldım üzerinde çatlak bakım yağı yazıyor kullananlar çok memnunmuş, siz de bakın isterseniz.
A_S_K Nur_Erdm ben kullanıyorum karnımda falan hiç çıkmadı :) Bacaklarıma sürmüyordum ufacık oldular hemen sürücem :)
AYsegulusal Nur_Erdm daha çok erken çatlak için ama başladı ise hemen önlemini al hep nemli tut ben hep zeytinyağı sürüyorum iki gün e bir 31 haftalık olduk çok şükür zdaha bir şey yok inşallah olmaz da
Dorukus Bende ilk doğumundan kalma göbek deliğimin etrafında var ama hiçbişey kullanmamıştım, şimdi lierac ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 29hafta oldu öncekilerde bi genişleme ya da yeni çatlak olmadı
Nur_Erdm Ps15 sizinde çatlak sorununuz benimki gibi erken başlamışsa demekki yanlız değilim tavsiyeniz için teşekkür ederim 🥰
Deletedmom667 Nur_Erdm 3.aydan berı petra aynısefa kremi kullanıyorum 2.kutuyu bıtırdım suan catlamadım hiç
Nur_Erdm A_S_K tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim bende alıp kullanıcam inşallah geçer benimkiler