Deletedmom0091 Ovülasyon testi ile hamile kalan var mı? Marka önerisi yapar mısınız? Nasıl kullanılıyor?
Elmalipasta Deletedmom0091 instagramdan @Birgebeningunlugu sayfasını çok çok tavsiye ederim ebru abla dan sipariş vermiştim ve çok memnun kaldım ben 3. Denemede onun sayesinde şuanda 20 haftalık hamileyim kuzum gözün kapalı guvenebilirsin ayrıca youtubdan videoları Var ebru ablanın mesajlar cok olduğundan cevap veremiyordu bazen videoları izledim ve bircok bilgi edindim
Ebru1954 Deletedmom0091 ben eczaneden aliyodum kaliteli biseydi malesef onun yuzunde 2 ay hamile kalamadım guvenme kadin doguma git doktor bilir. Ben adetim bitti 5.gunu yaptim tuttu demek yumurtlama zamanim o zamanmis.
Neslihan22 Laboquick Ovulasyon testi cok memnun kaldim gitti gidiyordan alin kampanyalar oluyor yaninda gebelik testi falanda oluyor hediye birde fiyati uygun
Birminiksusamtanesi Deletedmom0091 innovita marka ben onunla takibimi yaptirdim innovitam sayfasindan almistim zaten en kaliteli test diyebilirim suan hamileyim. Diger testlerdende kullandim ama memnun kalmadim.
Senagg Deletedmom0091 benimde 2.ov.testi denemem. İlki kaset testti laboquick ama hiç memnun kalmadım düzenli ve kurallarına uygun şekilde yapmama rağmen olumlu sonuç alamadım. Bu ay innovita kullandım gayet net bir şekilde yumurtlamamı gördüm 🤷🏻♀️
Anneolmak38 Deletedmom0091 Canım instgramda @Birgebeningunlugu diye bi sayfa var ordan al yanında 2 4 arası gebelik testide gönderiyorlar hemde ebru abla yumurtlma takibini yapıyor :) bende bugün sipariş verdim adet olursam kullancam ama inşallah gerek kalmaz ve hamile oldugumu ögrenirim adetime daha 6 gün var
Deletedmom0091 Kızlar Instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasında aldım. Bugün geldi. Düşük yaptığım için. Doktorum 1 adet görüp tekrar hamile kalabilirsin dedi. Ağustosta deneyeceğim testleri.
anneligehasret Deletedmom0091 innovita marka önerrim internette ensarmedikal var ordan alıyorum instagramdada bir gebenngünlüğü diye sayfa var ora yardımcı oluyo kullanmaya
Deletedmom0091 anneligehasret bir gebenin günlüğü sayfasından aldım. Üzerindeki etiketi kaldırınca innovita yazıyordu.