nazliiayaz Slm arkadaslar yarin devlette eko ve ultrason yapilcak. Sanirimm ayrintili ultrason gibiymis bilen varmi . Cunku ozeldede randevu aldim ayrintili ultrason icin . Acaba aynimi bilen varmi??
nazliiayaz Zezell devlette cocugun kalbine bakilicakmis . Bunu yaptiktan sonra ozelde ayrintili ultrason yaptirmama gerek varmidir . Yani bu iki islem aynimi diye soruyorum
nazliiayaz CerenSelvi siz ozeldemi devlettemi giriceksiniz . Bende yarin devlette giricem bebek kalbine bakilicakmis
CerenSelvi nazliiayaz devlet ama ben önce ayrıntılıya girdim orda leke gördükleri için buraya yönlendirdiler. Sizin nasıl oldu?
nazliiayaz CerenSelvi ben daha once hic girmedim yarin giricem bakalm. Hem devlete hem ozele gidiyorum . Acaba ayni seymi diye merak ettim
firdevs nazliiayaz canım fetal eko da sadece kalp e bakıyorlar ama ayrıntılı ultrasonda tüm organlara bakıyorlar ikisi aynı değil yani 🤗
firdevs nazliiayaz benim bebeğim ayrıntılı da sırtı dönüktü o yüzden kalbini göremedikleri için devlette fetal ekoya girdim mecburen ultrason aynı sadece kalbe bakıyor o da sırtı yine dönüktü aort damarını göremediği için 10 gün sonra yine gideceğim