Gulchirai Uni baby’nin Çamaşır Deterjanı , Yumşatıcısı , Pişik kremi , Şampuanı Yani bütün ürünleri hakkında bilgisi olanlar, memnun kalanlar veya kalmayanlar yorum yapabılır mısınız ??
Kalphanem Gulchirai ben aldım kullandım deterjanını parfümsüz ve güzel tüm hazırlıklarımı onula yaptım bi Ablam var dört çocuğu var o tavsiye etti o herseyini kullanıyormuş dedi çok güzel memnunum gerçekten de 👍🏻
MMinee Gulchirai uni baby nin sadece yeni doğan ıslak mendilini kullanmıştım memnundum. Daha sonra da şampuanını...şampuanının içeriğini inceleyenler pekte masum olmadığını söylüyorlar.
ATC Gulchirai şampuan ve bebek yağını kullanıyorum memnunum çamaşır deterjanını alacaktım ama biraz ağır geldi kokusu baby&me nin kimi aldım ondan memnunun 😊
Cburc Valla ben cok övüldü diye yenidoğan setini aldım unibabynin... Çamaşırı yumuşatıcı ve deterjanı dalin aldım daha iyi geldi içerigi
Gulchirai Cburc Dalinin kokusundan tiksindim yeğenıme kullanyorda ablam midem bulantı yaşıyorum 8 aylık hamıleyım ama dalinin kokusuna tıksındım alamadım
Kalphanem Gulchirai aldım ama Komşum ilk kullanma dedi sonrasında kullanırsın belki bebeğe alerji olur ilk dedi ondan kullanmadım
Cburc Gulchirai dalinin sadece yumuşatıcısı kokuyor digeri kokusuzdu e bebekte cok seçenek var Bi bakın bence 🤗
Hkd Unibabynin yeni doğan ıslak mendili en iyisi imiş kuzenim çok pimpiriklidir ondan biliyorum bende aldım doğumuma 15-20 gün kaldı
Alarasel Gulchirai bn büyük boy bi şampuan aldm inşAllah iyiydr. Sebamed pişik kremi aldk dalin pudra😃😃
Hkd Alarasel bende 2 adet 3lü aldım fakat onu indirimli bulup stok yapmak lazım kuzenimin oğlu 1.5 yaşına geldi hala onu kullanıyor en iyisi o imiş
Alarasel Hkd aynn en iyisi bncede ne kdrdı üçlüsü cnm ? İnd takip etmk lazm almadm bnde ikincisini buyuzdn