Hikayemi okuyacak olan herkese merhabalar ve şimdiden teşekkür ederim 💕Hamileliğimin öncesinde bir düşüğüm var hamile kaldığımı anlamadan adet görüyorum sanıp bitmeyen ve gittikçe artan kanamalar üzerine ayakta duramayacak duruma gelmişken doktora gittim ve bana düşük yaptığımı söyledi ve hemen kürtaj olmam gerektiğini tabi o zamanlar o kadar üzülmüştüm ki ben nasıl anlamadım nasıl bu kadar salak olabilirim diye kendimi çok yıpratmıştım hamilelik adına hiç bir belirtim yoktu ve öncesinde eczaneden alınan testlerden yapmıştım doktor çok şaşırmıştı değerin çok yüksek nasıl testte çıkmadı diye o kayıp üzerine eşime bir süre denemek istemediğimi hazır olmadığımı söyledim. Kürtajdan sonra isteme süreci deneme süreci derken 11 ay sonra hamile olduğumu öğrendim önce çok korktum ya bunada bişey olursa diye uzunca bir süre takıntılı bir şekilde iç çamaşırımı kontrol ettim ya kanamam varsa ya kan görürsem çamaşırımda diye neyseki onuda aştım 32. Haftama kadar çalıştım . sıkıntısız bulantısız kusmasız bir hamilelik geçirdim 36. Haftama kadar her şey çok güzeldi normal Doğum planlıyorduk bebeğimin kilosu bir hafta 10 gün önden gidiyordu 36. Haftama geldiğimde bebeğimin kilo alımı yavaşladı bir hafta geriden gelmeye başladı ve plasentam aşağı inip rahim ağzını kapatmıştı doktorum bu şekilde normal doğum yapamayacağımı söyledi bebeğide sezaryenle alabiliriz hazırlıklı ol demişti 37. Haftamda nst de sancılarım çıktı fakat doktorum bebeğin küçük olduğunu biraz daha durmasını söyledi 37+6 da tekrar gittiğimde nst de sancılarım ve bebeğimin kalp atışlarının düştüğü görüldü ertesi sabah tekrar nst ye bağlandığımda sonuç yine aynı olunca 1 saat içinde spinal anestezi ile sezaryene alındım ameliyata girerken korku heyecan panik hepsi vardı oğlumun sesini duyduğum an hiç biri kalmadı kontrolleri yapıldı ve yanağıma koydular o an tarifsiz bişey o an aşık oldum ben ona ve bugün 3. günümüz ve ben gözlerimi ondan ayıramıyorum ağrılarım var uykusuzum fakat çok mutluyum rabbim bize böyle güzel bir mucize verdiği için isteyen herkese nasip etsin inşallah. Doğum yapacaklara da hayırlı kolay doğumlar diliyorum 🙏🏻