Anneyimmmmm Dalan roxy nin sabun tozunu aldım. Kıyafetlerini yıkadım ama deterjan kokusu var. Napsam acaba siz ne kullanıyorsunuz başka deterjan mı alsam öneriniz var mı 🤔
Minejjan Anneyimmmmm duru granül Matik kullandım sadece ilk makineden çıkınca ağır ama güzel kokuyordu ütuledikten sonra kokusu gitti 🤗🌺
Elmalikurabiye Anneyimmmmm minorus sivi deterjan kullaniyorum. Bir de dalinin toz sabun olanini aldim. Miss gibi
anapanda12 Dalan roxy kullandım bende ama kokusundan rahatsız olmadım bebek gibi kokuyor şimdi evim. Kendi kıyafetlerimi bile bununla yıkamaya başladım😎
Birkucukumut Boron kullanan varmı arkadaslar bebegın esyalarını yıkamak için yoksa unı beybının deterjanı mı ıyı boron katkısız olunca acaba onumu alsam onumu alsam bılemedım
Gamzelianne1453 Birkucukumut boronla yikadim bende sifir koku bende alerji var zatn astim var boronda sifir koku kesinlikle alin biz hem kendimize hem bebege kullaniyoruz tek deterjan aile boyu yani
hunilimom Anneyimmmmm bende kullanıyorum sanırım kokusunu sevdiğim için çok rahatsız olmadım zaten havalanınca biraz gidiyor kokusu
Gamzelianne1453 Anneyimmmmm boron kullaniyorum sifir koku ve suan bebek icin onerilen deterjan listesi basinda kendimizede aynisini kullaniyorum 👍
Gamzelianne1453 Anneyimmmmm miss gibi yikiyor cnm az kullaniyorsunuz zaten katkisiz oldugu icin kalintida birakmiyor a 101 den aldim 4 kg 22.5 Tl 👍
Anneyimmmmm Gamzelianne1453 bende gittim aldım şimdi canım Dalan la az Bi kısmını yıkamıştım diğer kısmına boron denedim şimdi yıkanıyor bakalım teşekkür ederim 😍
Gamzelianne1453 Birkucukumut al canim yikayin bi baska deterjan almazsiniz o kadar para vermeye gerekte yok ayri deterjan ayri kutu boyle tek deterjan aile boyu😂 miss
Gamzelianne1453 Birkucukumut zaten muhendisinoglu sayfasindada katkisiz oldugu icin bebek deterjani olarak 5 yildiz listesinde iciniz rahat kullanablirsiniz sabun tozu gibi guzel tertemiz yikiyor :)