Meltemm1 Arkadaşlar 8 aylık hamileyim ilk aylarımda olmayan bulantılar şimdi başladı ve kilo vermeye başladım birde sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum doktor bunun normal olduğunu söyledi fakat hayatımı çok etkiliyor tansiyon başına gelen var mı ?
defne55 Meltemm1 bende 5 aylığım tansiyon düşüklüğü bende de var canım bazen ayağa kalkamayacak hale geliyorum doktor normal diyor başka bisey demiyor düşük tansiyonla doğuma kadar idare edeceğiz heralde ama gerçekten zor 🙄
Mr1517 Meltemm1 6. Aya giricez inşallah , bendede oluyor o normal dedi doktor yorulunca otur hemen başın dönersede nerede olursan ol demişti
Meltemm1 defne55 ya canım tansiyon tamamda insanlar son ayda daha çok kilo alınıyor diyor ben 2 günde 1 kilo veriyorum 😂 üstelik açta kalmıyorum garip geldi
defne55 Meltemm1 eğer bebeğin gelişimi iyiyse hiç dert etme canım normalde de 4 aydan sonra kilo alımı başlar diyorlar 5 aylık olduk hala hamile kalmadan önceki kilomdayim bebek iyi gidiyor diye hiç umursamıyorum 😂
Meltemm1 defne55 bebek çok şükür haftası ile uyumlu canım doktorum çok güzel ilerliyor dedi ama kilo vermek bebeğe zarar vermez umarım 😏
defne55 Meltemm1 inşallah canım bebeği besleyecek şeyler yemeye çalış ufak ufak 1 ay daha idare edersin öyle az kalmış sağ salim doğar inşallah
Meltemm1 Mr1517 canım tansiyona normal diyorlar ama hiç dışarı çıkamıyorum artık yalnız gözlerim kararıyor direk 😏