Rbidrmz Merhabalar kan vermek için kaç haftalık yada kaç günlük olmak gerek illa reglinin geç kalmasını mı beklemek gerek?
Tekaskeymenaras Rbidrmz acele etme canım hastalığın üzerinden bi hafta geçsin net sonuç al şimdi yaptırsan bile iki günde bir yeniden yapmanı isteyecekşer allah gönlüne göre versin
Neslihan22 Rbidrmz supheli iliskinin 11. Gunu vermistim kan cikmisti adetten 3 gun once yani zaten idrar testinde de cikmisti erken dollenme supheli iliskiden 12 gun sonra falan veriyor sonuc
Haticepinaar0 Rbidrmz Canim benimde ilk gebeligim belirtilerim vardi evde test yaptim poztif cikti ama ben hastaneye hemen gitmedim yerlesme falan derken 10 gunu gecti ondan sorna gittim
Rbidrmz Çok halsiz ve karın agrım var ilaç da içmek istemiyorum çünkü 😔 4. Haftaya giricem eğer varsa şayet hamilelik
Tazeanne0134 Rbidrmz valla kuzum ben adetimin 2.gününün akşam üstüydü yaptım çıktı gebeysen eğer çıkar zaten kuzum ve kan verdim test yaptıktan 2 gün sonra 2,5 haftalık hamileydim varsa zaten çıkar kuzum ama adet gününü bekle