Serifeee Kizlar tansiyonum 11e 6 -10na7 -10na5 şeklinde çikiyo hep doktor 2hafta boyunca ölç gel dedi sizce bi zarari olurmu düşük tansiyonun bebeğe
madl41 Serifeee bence tansiyonun çok normal😅 benim her ölçümde 10a 6 yada 9 a 5 hemşiremde doktorum da çok iyi diyor 😊 yüksek olması daha kötü erken Doğuma sebep oluyor yüksek olunca
Snglfth Serifeee tansiyonunuz normal benimde hep öyledi en son 9.6 dı doktorum normal dedi o süreçten sonra şuanda yüksek tansiyonum var yüksek olması sıkıntı ilaç kullanıyoruz
defne55 Serifeee gayet normal benim her ölçtüğümde 9 /4lerde geziyo tansiyonum bu tansiyonla nasıl ayakta duruyorsun diyorlar bana 😂
Mirayyy77 Serifeee tansiyonla birlikte idrarda protein kaçağı olunca zehirlenme oluyor diye biliyorum ben öyle yazıyordu bayanlar burda okumuştum
25agustos Serifeee normal canım tansiyon benimki 7-5 falan çıkıyordu bir kere düştüm alışveriş yaparken düşük tansiyondan. Kimseye diyemedim de korkutmamak için. Ama tek başıma gidemiyorum artık bir yere
2lokummannesiii Serifeee benim de 10-6 9-6 hep doktorum normal dedi. Yüksek tansiyon zararlı ve gebelik zehirlenmesi yapan o.
Aleyyynavefa Serifeee senin tansiyonlar benim nazarımda mükemmel 😂 benim 9 a 3 e kadar dusuyo normalde hep 10 a 4