Sifauzun_2 Senaatalan1 iyi yapıyorsun canım dikkat et valla inşallah benimde doktorum birazcık kalkmama izin verir bu hafta
Rumeysa52 Anladım canım nst bağlıyorlar ozaman öyle mi yoksa sen sancın olduğu için falan mı nst bağlayıp sonra catı muayene si yaptılar, ilk hamileliğim ya bilemiyorum ☺️
Zeyzey20 Sifauzun_2 senin yine çok iyi benim 15 -20 saniye hc duruyo baya yarim saat 1 saat falan suruyo maalesef yarin kontrolum var insallah iyi seyler soyler doktor
Esramese Sifauzun_2 nerden anladi aciklk oldugunu vaktin erken cati muanesi icnde baya zamann var çünkü
Sifauzun_2 Esramese canım hamileliğin başından beri rahim ağzı kısalığı sıkıntım var zaten normal bir hamileliğim yoktu 24. Haftadan beri nst ye giriyorum son zamanlarda da akıntım olduğu için ve nst de sancı çıktığı için doktor alttan muayne ediyordu rahim ağzı kapalı mı diye
fatossaluk Sifauzun_2 kesin yaşlı olan kesimlerdir onlarida idare ediceksin yaş gereği hep onları dediği valla bana hep yaşlı soruyor komşular akrabalar babaannem mesela gelmedi doguramiycaksin falan ne zaman gelcek genc olan kesimler aman gelir acele etme anne karnı daha iyi hep bunları duydum annenin karnındaki 1 günü dünyadaki 1 yıla bedelmis zaten yavrum yerini sevdi ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin ay o onu demiş bu bunu yavrumuza kendimide hiçte sıkıntıya sokmam hayırlı sağlıklı gelsinde tek ne zaman gelirse gelsin canım
Sifauzun_2 fatossaluk aynen öyle valla canım sağlıkla gelsinlerde hiç önemli değil patavatsız insanlardan korkulur valla insanı sinirden çatlatabilir 😂
Konul_Nilay fatossaluk iyi günler.7 aylık doğan bebek iyimi şimdi????.benimde erken doğma riskim var.korkuyom
fatossaluk Konul_Nilay canım 3 yaşında maşallah çok iyi koca kız oldu rabbim büyük dua ile herşey benimde vardı erken doğum riskim 39+3 daha gelmedi düşün dua et sürekli ayet-el kürsi felak nas oku herşey dua ile
Rumeysa52 Sifauzun_2 anladım canım gebelik sürprizlerle dolu neyin ne olacağını bilemiyor insan 🤷🏻♀️
Zeyzey20 Sifauzun_2 gittim canım benim hemde yeni doktora başladım kendi doktorum maalesef rahatsızlandı ama bu doktor çok güler yüzlü çok iyi nst sancim çıkmadı hafif bir enfeksiyonum var çok şükür bebeğinin kilosuda önde gidiyor 10 gün sonra randevum var tabi acil bişey olduğunda hastaneye gel dedi yine ilaçlara devam ama 10 gün sonra ki randevumda ilaçları kesicekmis hayırlısı kuzum ya inşallah 😊
Sifauzun_2 Konul_Nilay anladım canım benimde en başından beri rahim ağzı kısalığım var bende yatalağım inşallah bugünler geçicek bebeklerimizi sağ salim alacaz kucağımıza sende stres yapma benimde 30. Haftalara gelmem hayaldi şükür gördüm bu günleride sende öyle düşün üzme kendini canım benim ☺️
feyzaa34 Sifauzun_2 e 35 olmuşsun diyelim bence kilosu filanda gayet iyi keşke bende senin gibi olsam 🙁
Sifauzun_2 feyzaa34 çok şükür tabi herkez en kötü kendisinin durumu sanıyor burda okudukça gördükçe şükür ediyor valla haklısın canım sen kaç haftalıksın canım
feyzaa34 Sifauzun_2 34 'ten sonra her an istiyorum normalde çok terleyen insandım bu hamilelik beni mahvetti kuzum surekli dustayim 🙁
Sifauzun_2 feyzaa34 ah kıyamam sana ya valla sıcak bende klimanın altında yatıyorum keşke duş alabilsem korkudan duşa bile giremiyorum doğumu tetikler diye koktum yani yattığım yerden 😂 sende dayan bu günlerde geçcek