Efsuni Alarasel aman iyi ki erteleyip yapmıyor bir de onun minnetiyle uğraşamazdım verir parasını tutarım bir kadın agir isimi yapar gerisini ben hallederim minnetsiz zahmetsiz zaten hem belki acilmami da kolaylastirir doğuma yardımcı olur
Levelmas 26 benim 😱🙈🤭bir çabucak gelsin istiyorum, bi gelmesin istiyorum. Çok ödlek oldum. Sezeryan olacağım ondan heralde. Allah im sen hakkımızda hayırlısını ver. Sağlıkla bebeklerimize kavuşup ikimiz de kurtulalım. 🙏
Deletedmom0333 Papatyakokulum aynı canım benım 32 gun var yarın ya da obur gun tasıyacam evi ınan dogumdan daha stresli koca gobekle ev tasımak 😕
Efsuni Dryaaa aynen yarın başlayacağım insallah doğumuma yardımcı olur da temizlik biter sonraki hafta doğumum gerçekleşir ☺
Asliemirpeker Safak 54. 32. Haftamdayım. Bi prenses olacak inşallah.. ama bayramda doğacak hissiyatı var.. bakalım zamanla inş...
Buseler Asliemirpeker bende öyle düşünüyorum eşim tek erkek bayramda bütün iş ona kalıyor oda sürekli bayramda doğurma da diyip duruyor bana da bayram gibi geliryor 😂 Şafak 50 💙