Aynur63 Gnt38 normal cnm iki güne iki kart atmalı seninde yakın zaten hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inş🤲🏻
ElifKoseSancak Allah inş sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin bende hala kontrole gıdıyorum sabırsızlıkla bekliyorum toplanmasını zaman geçmiyor sanki
Eslem0101 Canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bende tüp bebekle hamileyim şuan 6+3 daha çok yeni cuma günü keseyi gördüm ama dünden beri hafif kanamam var bana dua edermisiniz insallah sorunsuz bi sekilde atlatırım
Gnt38 Eslem0101 çok teşekkür ederim canım sende içini ferah tut ablamda tüp bebek yaptırdı 3 ay kanaması oldu nerdeyse ama şimdi yegenim 1 yaşına girecek sen sakin stres yapma ilaçlarını aksatma bise olmaz inşallah
esra_a85 Eslem0101 korkma canım benimde kanamam oldu şuan 12. Haftadayız ilaçlarına devam et istirahat et bol su bol dua🥰
Eslem0101 Gnt38 Insallah canim sakın olmaya çalışıyorum ama ister istemez bi panik oluyorum insallah sağlıklı bi sekilde kucagimiza aliriz😊
esra_a85 Gnt38 bende pko vardı ilk denememde tuttu şükür ikiz bebek bekliyorum gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Eslem0101 esra_a85 saol canım malesef benim o gebeliğim düşükle sonuclandi😭 ama şuan tekrar hamileyim çok şükür 30 haftalik😊
Zeynepli1234 Gnt38 Hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inşallah 😊
esra_a85 Eslem0101 ayy cnm çok sevindim eski foruma cvp vermişim 🙈rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı🥰
Eslem0101 esra_a85 amin insallah🤲🤲 bol bol dua sabır istrahatle geldik 30 haftalara darısı sana insallah canim😊
baby3_ esra_a85 canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın birşey merak ediyorum . Koydukları emriyo 9 gün sonra kontrole gittiğinde hamiiş oldun ya. Kaç haftalık olmuş oluyo yani o