senemmmmm [url=https://hizliresim.com/p5BmWm][img]https://i.hizliresim.com/p5BmWm.jpg[/img][/url] Doktor direk erkek demişti ama 12 haftalık henüz. O kadar küçük bebeğin bu kadar belirgin mi olur falan diyolar e bu ne o zaman? Buradaki arkadaşlar da bekle biraz daha demişti aldım ben mavişleri yoksa beklemelimiyim😬
Esma_davut senemmmmm Bence bekle acele etme canım bende 13+4 de öğrenmiştim cinsiyeti ama 21. Haftaya kadar kendini bi daha göstermedi o yüzden içim rahat etsin diye bişey almadım 21. Haftada doktor kesin kız diyince almaya başladım ☺🤗
Depresif_polyanna senemmmmm nette görmüştüm yabancı bi siteydi belli bi haftaya kadar erkek bebekle kız bebek cinsel organı birbirine çok benziyo. Biraz daha beklemen de yarar var.
Gamzelianne1453 senemmmmm erken henuz o cikinti kizlardada oluyor o haftalarda 16 dan sonda netlesir acele etmeyin benim icime kiz dogdu 😊💕
Gamzelianne1453 senemmmmm o cikintinin adi bile var suan aklima geldi kizlardada oluyor benim kizimda 15 haftadan sonra kayboldu ayni boyle cikintiliydi ultroson rssimleri bende erkek sanmistim 16 da kesin kiz dedi cikinti yok oldu 😂 kizim suan 3.5 yasinda suan ogluma hamileyim 18 haftada ogrendim erkek oldugunu detaylida heryerdede erkek degismedi ama sizin kiz olabilir bekleyin
Mylife123 Bence bekle.bidaha ki aya kadar aynısı benim başıma geldi doktor bu kdr belli olamaz demişti hatta çok şaşırmıştı erkek kesin demişti 16 haftalık gittim kıza döndü :)
Pukhett Cinsiyeti görmek duruşu ile alakalı olduğundan gördüyse görmüştür 😊😊😊 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
senemmmmm Gamzelianne1453 çıkıntı değil ki o baya uzun bişey az önce doktoru tekrar aradım kızdı bana üstelik ben sana erkek olabilir demedim dedi erkek dedim dedi. Kızlardaki çıkıntı bu kadar uzun olmazmış
meryemm_demir Gamzelianne1453 Klitoris deniliyor, oluşuyor ve kızlarda içeriye giriyor erkek pipisi gibi görünüyor...😊
LoriLori senemmmmm banada 100 kişiden 100 ü kız dedi ,ama yanıldılar canım,kimseye bakma 😉 efendim karnım yuvarlak,belin kalınlaşmış,yüzün parlak değil,makasa oturmalar,FOSSS😂
cavbella senemmmmm daha çok erken alışveriş için almak isterseniz beyaz gibi unisex renk alın bence 🐣
Gizem23 senemmmmm bana da 12. Haftamda erkege benziyo bi çıkıntı goruyorum dedi bir ay sonra kız çıktı 😂
Afra34 senemmmmm bu merak bizi ne hallere getirdi 😄 birgün rüyamda erkek birgün kız görüyorum şaka gibi Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde öğrenmeyi nasip eylesin inşallah 🤲🏻 hepimize
NurGrlek Afra34 😁 valla bende öyle artık ne kadar çok merak ediyorsam 4 defadir ya erkek bebek görüyorum ultrasonda yada doğum yapıyorum 😂 Allah hayırlısını versin inşallah hepimize🤲🌺
NurGrlek senemmmmm bana 12 de çıkıntı var dediler 13 te erkek 15 te erkek dediler yine ama kesin konusmuyorlar ki genital bölgesini ultrasonda gösterdi Dr erkekti bariz belliydi ama haftası küçük diye net konuşmadı ayrıntılı ultrason bekliyorum seninkide erkek evet belli oluyor ama haftası küçük kizlardada çıkıntı oluyormuş belli bir süre sonra kayboluyormuss Biraz daha bekle bence ☺️
Afra34 NurGrlek sanırım ilk olunca bu heyecan daha fazla oluyor anlamıyorum kendimi içimde bı tuhaf hem kız istiyor hem erkek içime de güvenemiyorum 🙈😄😄 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 bakalım artık siz kaç haftalık oldunuz 😊
Didemocak senemmmmm canım benim de 12 Co haftada direk erkek dedi seninkine benzer bir şey gösterdi sonra zaman ilerledi cinsiyeti değişir falan diye her gittiğimde sordum detayliya girdim doktor direk ogluşumuza bakın dedi 😄😄 ve senin ulturasyon da görünüyor direk
senemmmmm Didemocak e yani bencede ya şimdi bazıları beni linç edecek evlat olsun falan diye ama etmeyin 😔 benimde tüp bebek çok uğraştım ama gönlümde hep erkek vardı
NiceNice senemmmmm canım bende geç öğrenmiştim dr %100 kız demesine rağmen ben renkli ultrasonu bekledim... birde erken bişeyler almak iyi değil diyorlar sen bilirsin tabi de...
Ftmemne senemmmmm zaten anneler hep ilk çocuklarını erkek isterlermiş 🤗 sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek farketmez. İnşallah iki duyguyuda tadarsınız hayatınızda. Ama hep hayırlısını dileyin, kız yada erkeğe odaklanmayın
HavvaGuzey senemmmmm 12. Haftada tam da böyleydi usg görüntüsü erkekler erken belli olur derler zaten