YavuzunSelini Arkadaslar hamileyken sacını kestiren varmı ? Normalde boyle seylerin hurafe oldgunu dusunurum iyi degilmis hamileyken sac kestirmek ama icime kurt düstü , bugun dalginligima geldi ve perçem kestirdim sizcebi sorun olur mu :/
NesibeYldz YavuzunSeliniben inanmıyorum öyle şeylere bende ara makas attırdım. Ve kestirdim doktorum da öyle şeyelere inanma dedi zaten kuofördeki kızda öyle dedi
Kamila YavuzunSelini Tatlim ben 12 haftalik hamileyim ve daha 5 haftalikken kestirdim saclarimi.Boyle weylere takilma ne kadar kendini guzel rahat hiss edersen o kadar bebis ve ruh halin guzel olur
Minikbebegim1999 Kamila canimmm bebişini sag Salim almışsindir inşallah kucagina bu yorumunu okudum da
TubaAydin 4 kez kestirdim uçlarından her ay kestiririm hamile olmam alışkanlığıma engel değil çok saçma hurafe uydurmaları var akıl işi değil
YavuzunSelini Ay cok tesekkurler kızlar icimi rahatlattınız zaten pek inanmiyorum oyle seylere ama insanin icine kurt dusuyo yinede 14 haftaligiz bu arada 🙂
Tbberk YavuzunSelini o zaman agda falanda yapmayalim kil tuy kalsin oyle. Bnde arastirdim netten hocalari dinledim. Kuranda oyle bisey gecmiyor dedi. Bnde kestirdim gitti